ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/5/22

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΠΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ … - Ο… Νταής πατέρας της βουλευτού της Ν.Δ. Ελασσόνας!! - ΣΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΒΡΙΖΕ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΒΑΡΟΣΙΟΥ

 


Μια άνευ προηγουμένου άγρια κατάσταση βίωσαν μικρά παιδιά και ενήλικες που βρίσκονταν στην Πλατεία Βαροσίου την Πέμπτη 19 του μήνα, εξ αιτίας της έξαλλης συμπεριφοράς του πατέρα της βουλευτού του κόμματος της Ν.Δ. στην Ελασσόνα με αφορμή αντιδικία που έχει προκύψει με γνωστή οικογένεια για (2) μέτρα γής!!

Ο …Νταής πατέρας όπως τον χαρακτήρισαν όσοι έγιναν μάρτυρες του πρωτοφανούς επεισοδίου, επιτέθηκε φραστικά εναντίον γυναικών και παιδιών καθυβρίζοντας τον Χριστό και την Παναγία, λέγοντας απευθυνόμενος στους…αντιδίκους του… θα σας θάψω, να πάτε στον δ…, και άλλες φράσεις που δεν είναι δυνατόν να γραφούν!!

Ο Νταής πατέρας της βουλευτού δεν δίστασε να τα κάνει όλα αυτά μπροστά σε μωρά παιδιά τα οποία πανικοβλήθηκαν και έβαλαν τα κλάματα!!

Μάλιστα κινήθηκε και απειλητικά εναντίον ηλικιωμένης γυναίκας με τα χέρια παρατεταμένα και κατά τους παρόντες την προπηλάκισε!!

Συνέπεια αυτής της άγριας συμπεριφοράς ήταν η γυναίκα που προπηλακίστηκε σύμφωνα με τους παρόντες, να οδηγηθεί στο Κ.Υγείας Ελασσόνας όπου κατά την εξέταση διαπιστώθηκε ότι η πίεση της έφτασε στο 19, με οξύ πονοκέφαλο και εμέτους!!

Μετά την πάροδο εύλογου χρονικού διαστήματος ώστε να ηρεμήσει η ηλικιωμένη γυναίκα από την ταραχή και ενώ η πίεση δεν …κατέβαινε έγινε σύσταση στους οικείους της να την διακομίσουν στο εφημερεύον Νοσοκομείο στην Λάρισα όπου μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, της υποδείχθηκε να επιστρέψει στην κατοικία της αφού της χορηγήθηκαν και τα απαραίτητα φάρμακα για να ηρεμήσει.

Δυστυχώς ο…Νταής πατέρας της βουλευτού του κόμματος της Ν.Δ  στην Ελασσόνα με τις ενέργειές του και τις φραστικές του επιθέσεις προσέβαλλε και τα παιδιά της ηλικιωμένης γυναίκας, και δεν δίστασε να μιλήσει πολύ άσχημα και σε νεαρά μητέρα η οποία είχε στην αγκαλιά της το μόλις (4) μηνών βρέφος της!!

Όπως ήταν φυσικό όσοι δέχτηκαν την επίθεση του… Νταή πατέρα κάλεσαν την Αστυνομία στην εμφάνιση της οποίας ο… Νταής πατέρας, κατά το κοινώς λεγόμενον…έβαλε την ουρά του στα σκέλια και αποχώρησε.

Το επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί αφού η νεαρά μητέρα που δέχτηκε την αήθη φραστική επίθεση κατευθύνθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλλε μήνυση.΄

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι εξ αιτίας της αντιπαράθεσης που είχε προκύψει για το οικόπεδο είχε γίνει προσφυγή στην Δικαιοσύνη και όλοι ήταν σε αναμονή της απόφασης, εκτός απ ότι φάνηκε του… Νταή πατέρα της βουλευτού, ο οποίος επιχείρησε να επιβάλλει τον δικό του νόμο!!

Μάλιστα η οικογένεια που βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτή την κατάσταση είχε προσφύγει  και στην οικεία Πολεοδομική Υπηρεσία και με υπόδειξή της είχε τοποθετήσει σίτα και περιέφραξε τον χώρο που της ανήκει.

Αυτό προφανώς εξόργισε τον… Νταή πατέρα με αποτέλεσμα να προβεί σε αυτή την άνευ προηγουμένου άγρια συμπεριφορά αγνοώντας και την πραγματικότητα ότι στον χώρο έπαιζαν περίπου (5) μικρά παιδάκια που τρομοκρατήθηκαν και έβαλαν τα κλάματα!!

Ο κάθε καλοπροαίρετος άνθρωπος θα υπέθετε ότι υπήρξε μια στιγμή αδυναμίαςοργής, θυμού και όλων αυτών των συναισθημάτων που γίνονται αιτία εως και για ακραίες καταστάσεις, και θα τελείωνε το θέμα εκεί αφού μάλιστα είχαν κληθεί από την Αστυνομία για να καταθέσουν για το συμβάν.

Φαίνεται όμως ότι δεν επρόκειτο για μια στιγμή θυμού, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, αλλά για συνειδητή ενέργεια και πράξη.

Ο…Νταής πατέρας το ίδιο βράδυ σε ταβέρνα της πόλης συνάντησε συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας που υπέστη φραστική επίθεση και το απείλησε μπροστά σε θαμώνες ότι θα τον εξαφανίσει και αυτόν!!!

Ψύχραιμος ο επιστήμονας, το συγγενικό πρόσωπο και σεβόμενος την ηλικία του τον παρακάλεσε να απομακρυνθεί και να τον αφήσει ήσυχο, με τον Νταή Πατέρα της βουλευτού να συνεχίζει να προπηλακίζει λεκτικά!!

Μάλλον εν έτει 2022 κάποιοι στην Ελασσόνα πιστεύουν ακόμα ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν αγνοώντας νόμους και θεσμούς.



ekdosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου