ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/5/22

Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού - Έβγαλε διαφημιστικό σποτ για τις παραλίες, ενώ ακόμη δεν είναι έτοιμες!!! - ο αντιδήμαρχός του κάνει κάνει τα μπάνια του στους Ν. Πόρους

 


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού, αλλά μάλλον έχουν πέσει σε πολιτικό λήθαργο οι περισσότεροι εξαιτίας της υπερσυσσώρευσης  πολιτικών σωτήρων. 

Ο στρατηγός δήμαρχος, χθες το

βράδυ (είναι βραδινός τύπος τελικά) ανέβασε ένα...ερασιτεχνικό σποτ για τις παραλίες του δήμου. 

Το ότι είναι ερασιτεχνικό το βίντεο είναι δεδομένο και από την ποιότητα και από τα πλάνα! Τα βίντεο που ανεβάζουν τα 12χρονια στο τικ τοκ έχουν περισσότερη φαντασία και καλύτερη ποιότητα!!!

Το ότι θα βγει και θα πει ότι οι προηγούμενοι δεν διαφήμισαν ποτέ τον τόπο τους...κι αυτό δεδομένο είναι!!! 

Και θα μας πει κάποιος "το ερασιτεχνικό σε πείραξε; ας γίνεται κάτι κι ας είναι ερασιτεχνικο" ΄

Όχι!!! δεν είναι καθόλου έτσι!!! Αν είναι να κάνεις κάτι, να το κάνεις σωστά τουλάχιστον σε ότι αφορά την προβολή!!! Έχει ο δήμος να ανταγωνιστεί περιοχές της Χαλκιδικής και της παραλίας Κατερίνης! Αν δείξεις ερασιτεχνισμό το αποτέλεσμα και πάλι μηδέν θα είναι! 

Υπάρχουν εταιρείες προβολής που πληρώνεις και παίρνεις αποτέλεσμα!! Δεν γίνονται όλα τζαμπα ρε παιδιά!!! φτάνει με αυτήν την καραμέλα!!!

Το καλύτερα όμως το κρατήσαμε για το τέλος!!!!!

Το βιντεάκι που προβάλλει τις παραλίες που σύμφωνα με αυτά που γράφει ο στρατηγός ΘΑ ετοιμαστούν!!!! ναι καλά διαβάζετε!!! ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ!! :

"Οι ακτές της Βόρειας Πιερίας. Σε λίγες μέρες θα έχουν ολοκληρωθεί οι καθαρισμοί και θα τοποθετηθούν οι ομπρέλες ώστε να είναι έτοιμες να σας υποδεχθούν. Ένας όμορφος προορισμός για τις φετινές διακοπές σας !!!
Σας περιμένουμε..."

Δηλαδή τα πλάνα που τραβήχτηκαν είναι από μη καθαρισμένες παραλίες;;;;;;;;
Δηλαδή το βίντεο γυρίστηκε σε παραλίες που ΘΑ ετοιμαστουν σε λίγες μέρες;;;;;;;;;;
Ρε ξέρετε τι λέτε πια;;;;;; σε βλάκες απευθύνεστε;;;;;;

Τώρα αν ρωτάτε ποιοι μας περιμένουν όταν αντιδήμαρχος αρμόδιος για τις παραλίες ποστάρει φωτογραφίες κάθε σαββατοκύριακο από γειτονικές παραλίες άλλων δήμων και ο στρατηγός είναι κάθε σαββατοκύριακο στην Καλαμαριά...δεν ξέρουμε!!!!


καλά πήγε κι αυτό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου