ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/5/22

Δήμος Πύδνας Κολινδρού: Αραγε το ζητούμενο είναι η οικονομία ή η εξέλιξη;;; - Μην τρώτε κουτόχορτο...


 Ο τώρα Δήμαρχος όπου κι αν σταθεί και βρεθεί επαινεί τον εαυτό του για τη σφιχτή οικονομική πολιτική που κάνει!

 Δεν είναι λίγες οι ιστορίες που εξιστορεί, σχετικά με το πως κατάφερε ο Δήμος να προμηθευτεί ένα ανταλλακτικό φθηνότερο κατόπιν δικής του παρέμβασης. 

Άραγε αυτές είναι οι

αρμοδιότητες του Δημάρχου;;;

Η ΠΙΕΡΙΚΗ πολλές φορές κατέκρινε αυτήν την πολιτική του στάση. 

Για εμάς ένας Δήμαρχος θα πρέπει να ασχολείται με την προβολή του τόπου του , με την εξέλιξη, με την αναβάθμιση της ζωής των δημοτών, με μεγάλα, αλλά βατά , όχι ονειροπαρμένα κατασκευαστικά σχέδια! 

Αυτό!

Η μόνη σοβαρή προβολή που κατάφερε ο δήμος κι αυτό, όχι από τον δήμαρχο. ήταν το περιστατικό με τους θεματοφύλακες! Αλλά κι εκεί ακόμα... πόσα σοβαρά λάθη στην επικοινωνία;;;; 

Εβγαινε ο Δήμαρχος στα κανάλια και φοβόταν να πει ότι αυτοί που το κάνανε ήταν δημότες του δήμου κατα βάση. Φοβούμενος μην και αμαυρωθεί η ήδη κακή εικόνα του δήμου. 

Στη συνάντηση της κεντρικής πλατείας που διοργάνωσαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, όταν μιλούσαν οι σύλλογοι στα κανάλια για το φαινόμενο των θεματοφυλάκων και το πόσο πολύ φοβούνται την έξαρσή του, ο δήμαρχος, μόλις έπιασε μικρόφωνο, διαφήμιζε την ορχήστρα του δήμου και την συναυλία για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση. Αποφεύγοντας και πάλι να παραδεχτεί ότι ανάμεσα στους καταγορούμενους ήταν δημότες του.

Σχετικά με την οικονομία, παντού αναφέρεται ότι ο δήμος έχασε χρήματα επειδή δύο χρόνια τώρα δεν έγινε το πανηγύρι και έτσι δεν υπήρξαν έσοδα! Πουθενά δεν αναφέρει ότι οι αποζημιώσεις του κράτους για τον  covid και τα χαμένα έξοδα του πανηγυριού κάλυψαν  και μάλιστα με το παραπάνω αυτά τα δύο χρόνια!!! Λεφτά ο δήμος πήρε!! έργα δεν έγιναν!!! 


Γαλάζιες σημαίες;;; Τουριστική προβολή ;;;; πρόγραμμα για ηλεκτρικά ποδήλατα;;;; αυτά τα προγράμματα είναι για τους άλλους δύο δήμους!

Η βόρεια Πιερία είναι ο πολύ φτωχός συγγενής. 


Πείτε μου ένα έργο σοβαρό αυτής της διοίκησης!!! Το ότι αγοράστηκε ένα μηχάνημα για να βρίσκουν τις βλάβες και δεν δούλεψε ποτέ;;; το ότι αγοράστηκαν 4 λεπίδες εκχιονισμού και δεν έχει ο δήμος τρακτέρ να τις δουλέψει;;;; το ότι τις αγόρασε για να δουλεύουν ιδιώτες;;;;;;; το ότι πήρε δύο τρακτέρ για τα γήπεδα ένω δεν έχει προσωπικό να τα δουλέψει;;;;;;; 


Μήν τρώτε κουτόχορτο. Ο στρατηγός θα προσπαθήσει να ξαναζητήσει τη ψήφο σας για να ξοδέψει τα λεφτά που μάζεψε τώρα. Αλλά δεν έγινε καμία μελέτη. Και την άλλη τετραετία θα ασχολείται με το ποιος έφαγε χρήματα το 2015! Ο άνθρωπος δεν αλλάζει στα 65... Η τακτική του είναι δεδομένη. 

Έμαθε στο στρατό την σφιχτή οικονομία. Αλλά εκεί είχε στρατιωτάκια, εδώ έχει δημότες. 

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. 

Καλός ο στρατηγός, αλλά αν τον επέλεγε κάποιος για επιστημονικό συνεργάτη επί των οικονομικών. Ως εκεί. Το παραπέρα του πέφτει βαρύ. 




ΠΙΕΡΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου