ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/9/22

Έζησαν την καταστροφή της αυτοκτονίας: Η ανατριχιαστική ιστορία των κουμπάρων των Στεφανίδου και Ευαγγελάτου

 


«Έχτισαν» αυτοκρατορία για να ζήσουν την καταστροφή και την τραγωδία της αυτοκτονίας: Η ανατριχιαστική ιστορία των κουμπάρων Τατιάνας Στεφανίδου-Νίκου Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σεπτέμβριο του 2003, ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης.

Ο γάμος του ζευγαριού, πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, στο εκκλησάκι που έχουν στο σπίτι τους, παρουσία αγαπημένων φίλων, συνεργατών και συγγενών. Λίγοι επώνυμοι ήταν προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων η Αγγελική Νικολούλη και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μάλιστα τραγούδησε στη γαμήλια δεξίωση.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Μάκης Σεριάτος και η σύζυγος του Αλεξάνδρα Καπελετζή ενώ παρανυφάκια ήταν ο Λάμπης- ο πρωτότοκος γιος το Νίκου Ευαγγελάτου από τον προηγούμενο γάμο του με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου- η ανιψιά του Γαβριέλα και ο γιος του Νικόλας, τον οποίο έχει αποκτήσει με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η τραγική ιστορία των κουμπάρων Στεφανίδου – Ευαγγελάτου

Σύμφωνα με το ciao, για όσους δεν το γνωρίζουν ο γνωστός διαφημιστής Μάκης Σεριάτος και η Αλεξάνδρα Καπελετζή αν και πέρασαν μια περίοδο παντοδυναμίας με τα media να υποκλίνονται σε εκείνους, έφτασε και η στιγμή της πτώσης.

Συγκεκριμένα η οικονομική κρίση κατέστησε μονόδρομο το 2011 την πτώχευση της διαφημιστικής εταιρίας Ashley & Holmes, την οποία είχε είχε ιδρύσει, ενώ δύο χρόνια μετά ο Μάκης Σεριάτος συνελήφθη για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ, ύψους 242.000 ευρώ, με τις συνολικές οφειλές να ανέρχονται στα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα πριν από δύο χρόνια οδηγήθηκε σε πλειστηριασμό η βίλα του γνωστού διαφημιστή στον Πάνορμο της Μυκόνου, με τιμή εκκίνησης τα 210.000 ευρώ και τον Ιούνιο του 2018 εκποιήθηκε και ένα ακόμα ακίνητο του ζεύγους στην Αγόριανη Φωκίδας.

«Αν η Ashley είναι ένα παράσιτο θα πρέπει να κλείσει, όπως και η κάθε Ashley. Εγώ νομίζω ότι δεν είναι. Αν όμως γίνει, θα κλείσει γιατί αυτή είναι η απάντηση της αγοράς. Σημασία έχει να είσαι χρήσιμος και αν είσαι θα βρεις τον δρόμο σου στην αγορά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του το 2009, σαν έτοιμος από καιρό. Προφανώς ο διαφημιστής, που έζησε μια ζωή σαν παραμύθι, είχε αρχίσει να διαισθάνεται την αρχή του τέλους. Το μόνο για τον οποίο δεν θα μπορούσε κανείς να κατηγορήσει τον Σεριάτο ήταν η οξυδέρκεια και εφευρετικότητά του.

Η αυτοκτονία της Νάγιας Καπελετζή

Η πιο όμως δύσκολη στιγμή για το ζευγάρι ήταν η αυτοκτονία, το Δεκέμβριο του 2014, της αδελφής της Αλεξάνδρας, της Νάγιας Καπελετζή. Η Νάγια ήταν για πολλά χρόνια γραμματέας του Μάκη Σεριάτου, στην Ashley & Holmes. Σε όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε πιστή εκτελέστρια των εντολών του σε βαθμό που απέκτησε αν όχι πολλούς εχθρούς, μια κουστωδία επικριτών, σχολιαστών και λοιπών.

Αργότερα όταν αυτή η εταιρεία τέθηκε εκτός του McCann Worldgroup, όπως κι ο ίδιος ο Μάκης Σεριάτος, συνέχισε μαζί του και κάποτε διορίστηκε από τον ίδιο, στη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Ashley.

Η Νάγια που κάποτε είχε αν όχι πολλά λεφτά, σίγουρα πολλή δύναμη, βρέθηκε κρεμασμένη στο υπόγειο της Ashley. Το σοκ για την Αλεξάνδρα Καπελετζή και τον ίδιο το Μάκη Σεριάτο ήταν τεράστιο. Από τότε το ζευγάρι απέχει από τα κοσμικά και τα κοινά και μάλιστα για κάποια χρόνια ο Μάκης Σεριάτος έζησε και εργάστηκε στο Κατάρ.


enimerotiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου