ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

2/10/22

Δήμος Πύδνας Κολινδρού: Χαμήλωσε πολύ το επίπεδο της πολιτικής. Ανίκανη δημοτική αρχή - Ανύπαρκτη αντιπολίτευση σημειώσατε Χ!!!


 Δήμος Πύδνας Κολινδρού 2022 SOS!!!!

Η αντιπολίτευση, στο σύνολό της, δεν παίζει για να κερδίσει, αλλά ξεκάθαρα για να χάσει!

Προ τριών ημερών συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο!!! 

Προ 6 ημερών έγινε επίσημη καταγγελία από

την ΠΙΕΡΙΚΗ (ως δημοσίευμα) και από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης [(Λαγδάρη)( ως ανάρτηση στο facebook)], ότι πληρώθηκε ένα έργο αξίας 90χιλιάδων ευρώ χωρίς να έχει ολοκληρωθεί!!!!

Ρωτήθηκαν τα πάντα στο δημοτικό συμβούλιο, εκτός από την ουσία του πράγματος!!!!!

Ο Καζάς ή δεν ήξερε ή δεν ήθελε να μάθει!!! Μάλλον το πρώτο. Ρώτησε κάτι, αλλά γρήγορα έχασε τον ειρμό του και αναλώθηκε σε άλλα θέματα. 

Ο Λαγδάρης ήξερε, αλλά μάλλον δεν θα τον ενδιέφερε να μάθει!!! Ρώτησε κάτι, αλλά γιατί να πιέσει; Θα τ'ακούσει πάλι για την κακοδιαχείριση των καυσίμων ....

Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Καλύβας, κάλυψε το κενό των επικεφαλής, θέτοντας στον δήμαρχο ερωτήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο έργο και την πληρωμή του!!! 

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατηγός δήμαρχος, ως απάντηση στον Καλύβα ανέλαβε την πολιτική ευθύνη του συγκεκριμένου θέματος, λέγοντας ότι δεν είναι οι ποινικές ευθύνες δικές του!!!!


Και ρωτάμε εμείς τώρα μήπως και ξυπνήσει κανείς της αντιπολίτευσης και αντιγράψει τις ερωτήσεις μας μπας και πάρουμε μία ουσιαστική απάντηση : 

1.Ποιανού είναι οι ποινικές ευθύνες;;;;; Ποιος είναι υπεύθυνος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών που έχει την εποπτεία των έργων;;;;;; Θα κληθεί σε απολογία;;;;;

2.Πληρώθηκε τελικά παράνομα το έργο χωρίς να τελειώσει ;;;;;;;;;;;;

3. Ποιος θα αναλάβει να ολοκληρώσει το έργο;;;;; Με ποιανού την άδεια θα παρέμβει αφού η σύμβαση του εργολάβου έχει τελειώσει από τον Φεβρουάριο του 2022;;;;;

4. Πόσο επιπλέον θα κοστίσει η ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής;;;;

5. Αν δεν γινόταν επώνυμη καταγγελία, θα είχαμε πληρωμένα 90χιλιάδες ως δήμος χωρίς να έχουμε έργο;;;;


Η αντιπολίτευση ψάχνει απαντήσεις σε δημοτικό συμβούλιο γιατί δεν κόπηκαν τα χόρτα σε διάφορες περιοχές και δεν ασχολείται με σοβαρά θέματα!!!

Ανικανότητα εναντίον ανυπαρξίας...

Τραγικές στιγμές για τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου