ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/4/23

Θεσσαλονίκη: «Εγώ σκότωσα τη μάνα μου» -Τα πρώτα λόγια του 34χρονου -Πώς τον εντόπισαν οι αστυνομικοί - Το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Κατερίνης.

 


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 34χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σκότωσε τη μητέρα του πριν από είκοσι ημέρες. Ένοικοι πολυκατοικίας τον εντόπισαν να κινείται μέσα σε αυτή και κάλεσαν την Άμεση Δράση καθώς το ξυρισμένο κεφάλι, τα βρώμικα ρούχα που φορούσε τους έβαλε σε υποψία καθώς τον πέρασαν για διαρρήκτη.  

«Εγώ σκότωσα τη μάνα μου»

Ο 34χρονος παρόλο που φαινόταν σε άσχημη κατάσταση, δεν συνεργάστηκε εξ’ αρχής με τις Αρχές. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πολυκατοικία στην περιοχή του Φαλήρου στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ψεύτικα στοιχεία. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης σε κανένα από τα διαμερίσματα, τον πίεσαν και τελικά τους έδωσε τα πραγματικά. Τότε αντιλήφθηκαν ότι έχουν μπροστά τον μητροκτόνο που αναζητούνταν εδώ και 20 ημέρες. Του πέρασαν χειροπέδες, τον έβαλαν στο περιπολικό και τότε φέρεται να είπε «εγώ σκότωσα τη μάνα μου».

Το χρονικό της σύλληψης

«Άκουγα κάτι ήχους στην οικοδομή. Είδα το ασανσέρ να ανεβοκατεβαίνει. Έκανα ένα βήμα προς τα πάνω και είδα κάποιον με κουκούλα να με αποφεύγει. Κατάλαβα κάτι συμβαίνει…. Τον πετύχαμε στο ισόγειο», είπε ο νεαρός ο οποίος τον εντόπισε, περιγράφοντας στον ΑΝΤ1 το χρονικό της σύλληψης.

«Είπε ότι ήταν επίσκεψη σε κάποιο σπίτι, δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Μιλούσε στο κινητό, είπε ότι είναι άστεγος του είπα δεν γίνεται να είσαι άστεγος με κινητό αφής, τον σταμάτησα εδώ πέρα και καλέσαμε την Αστυνομία. Προσπάθησε να φύγει αλλά τον κράτησα», συμπλήρωσε ο ένοικος της πολυκατοικίας.

Από τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι, όπου διέμεναν θύμα και δράστης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-κυνηγητικό όπλο,

-9 φυσίγγια,

-κλειδιά του Ι.Χ. οχήματος,

-ρουχισμός με ίχνη αίματος και

-και ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ο 34χρονος ομολογούσε την πράξη του και εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους σκότωσέ τη μητέρα του.

Το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Κατερίνης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου