ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/4/24

Φωτογραφίες από το ξύλο Φλώρου - Γραμμένου στη Βουλή

 


Οι δύο βουλευτές αντάλλαξαν βαριές κουβέντες

Χρειάστηκε η επέμβαση των

ανδρών της υπηρεσίας ασφαλείας της Βουλής για να αποτραπούν τα χειρότερα στο επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο και τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, οι οποίοι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες του πρακτορείου Eurokinissi, όπου από τη μισόκλειστη πόρτα της Ολομέλειας φαίνεται ο - ανεξάρτητος πλέον - βουλευτής Κ. Φλώρος να έχει ακινητοποιηθεί στο πάτωμα από άνδρες της ασφάλειας.

6200565 084e2

6200564 81ef0

6200552 200ed

6200551 37a2f

Οπως φαίνεται από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, ο κ. Φλώρος έφυγε εκνευρισμένος από τα έδρανα της Ολομέλειας, με τις προσπάθειες να τον συγκρατήσουν να αποβαίνουν άκαρπες.

6200555 f1201

6200553 9716a

Ο διάλογος Φλώρου-Γραμμένου

Κ. Φλώρος: Αυτά θα τα κρίνουν οι δικαστές
Β. Γραμμένος: Βούλωστο εσύ σκουπίδι
Κ. Φλώρος: Άντε…
Β. Γραμμένος: Αντε γ... τη μάνα σου
Κ. Φλώρος: Τι είπες;
Β. Γραμμένος: Εσένα τη μανούλα σου θα τη γ.... θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα. Να το θυμάσαι αυτό παλιόπ...

 

Διαψεύδει τον διάλογο η Ελληνική Λύση

«Εδώ και αρκετή ώρα, διακινείται σε όλα τα sites ένας ευφάνταστος δήθεν διάλογος, μεταξύ του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου και του βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου. Τον εν λόγω διάλογο έδωσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος -για κακούργημα πλέον- αλλά και κάποιοι "καλοθελητές", που επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση, επινοώντας τον, ως γραμμή υπεράσπισης», τονίζει σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, το γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει: «Καλούμε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης να απέχουν από την αναπαραγωγή του, σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου