ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

13/4/24

Βόρεια Πιερία : ο φτωχός συγγενής της Κεντρικής Μακεδονίας στο έλεος των ελεγκτικών αρχών... - Χωρίς δουλειά, σχεδόν με καθημερινούς ελέγχους οι επαγγελματίες της περιοχής

 


Σάββατο 13/4/204...

Ο καιρός άνοιξε για τα καλά. 

Οι παραλίες της Πιερίας και όχι μόνο άρχισαν από νωρίς να υποδέχονται τουρίστες. 

Οι οργανωμένες

παραλίες όμως υπάρχουν μόνο στον κεντρικό και νότιο δήμο. 

Για πολλά χρόνια τώρα οι διοικήσεις της βόρειας Πιερίας δεν κατόρθωσαν να συμβάλλουν ούτε στο ελάχιστο στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής. 

Η σημερινή διοίκηση, αν και δεν έχει ανακοινώσει κάποιο πρόγραμμα για τον τουρισμό, παρόλαυτα έχει άλλοθι γιατί είναι ακόμη στην αρχή. Από του χρόνου η κριτική και ο σχολιασμός.


Πέρα λοιπόν από την υποβάθμιση της περιοχής, οι επαγγελματίες της Βόρειας Πιερίας έχουν να αντιμετωπίσουν μία ελεγκτική επιδρομή από ατελείωτους φορείς και υπηρεσίες. 


ΙΚΑ - ΕΦΚΑ - ΣΔΟΕ - ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  κάνουν τους επιχειρηματίες της Βόρειας Πιερίας να ζούνε με την αγωνία και το φόβο. 

Μα θα πει κάποιος "αν δεν είναι παράνομοι γιατί να φοβηθούν;" 

Και απάντάμε πολύ απλά...  Όταν με τα ελάχιστα που βγάζεις, χωρίς να σε βοηθάει κανείς φορέας καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε όλες τις καθημερινές επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, έχοντας δάνεια και λογαριασμούς να τρέχουν, τότε μονόδρομος είναι το να  ακροβατείς στο όριο της νομιμότητας και της παρατυπίας. 

Το επιμελητήριο και η δημοτική αρχή ίσως θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ζητήσουν όση περισσότερη επιείκεια γίνεται στους ελέγχους...  Ίσως θα πρέπει κάποιος να τους κάνει να καταλάβουν ότι η Βόρεια Πιερία δεν είναι Μύκονος, δεν είναι καν στον τουριστικό χάρτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου