ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/4/24

Λίγο γέλιο δεν βλάπτει...

 


Ένας κύριος ξέροντας ότι η κοπέλα του χρειάζεται γυαλιά, μπήκε σε έναν οπτικό για να δει αν θα βρει τίποτα ωραία και φθηνά.

Αφού είδε μερικά, αποφάσισε και αγόρασε. Η υπάλληλος τα τύλιξε, πλήρωσε τον λογαριασμό αλλά, φεύγοντας, αντί να πάρει το πακέτο με τα γυαλιά, άρπαξε ένα άλλο πολύ παρόμοιο που ήταν δίπλα του.
Το πακέτο περιείχε εσώρουχα που μόλις είχε ξεχάσει μια πελάτησσα.
Ο κύριος δεν κατάλαβε το λάθος, πήγε κατευθείαν στο ταχυδρομείο και έστειλε το πακέτο στη φίλη του, μαζί με ένα γράμμα.
Η κοπέλα πολύ περίεργη με το περιεχόμενο, άνοιξε το γράμμα και διάβασε.
Αγαπητή Μάρθα:
Ελπίζω να σου αρέσει το δώρο που σου στέλνω, ειδικά για εσένα, γιατι αυτά που φοράς εδώ και πολύ καιρό δεν τα έχεις αλλάξει ποτέ, και αυτά είναι πράγματα που πρέπει να αλλάζουν κατά καιρούς.
Ελπίζω να διάλεξα τη σωστή μάρκα. Η διευθύντρια του μαγαζιού μου είπε ότι ήταν η τελευταία μόδα, μου έδειξε τα δικά της που φορούσε και ήταν ίδια.
Εγώ για να δω αν είναι ελαφριά τα δοκίμασα εκεί. Δεν ξέρεις πώς γέλασε το κορίτσι, γιατί αυτά τα γυναικεία μοντέλα στους άντρες φαίνονται λίγο αστεία, ξέρεις...
Ένα κορίτσι που ήταν εκεί, έβγαλε τα δικά της που φορούσε και μου τα έδειξε, τα φόρεσα δοκιμαστικά και αυτά για να σιγουρευτώ αν θα σου ήταν βολικά.
Τελικά αποφάσισα και τα αγόρασα για σένα. Φόρεσέ τα και δείξε τα στους γονείς, στα αδέρφια σου και, στο τέλος σε όλους, ελπίζω να μην είναι πολύ μεγάλα για σένα, μην πέσουν όταν περπατάς.
Για να είναι χρήσιμα και να φαίνονται πιο όμορφα, με συμβούλεψαν να τα καθαρίζεις πολύ συχνά.
Και πάνω από όλα μην τα αφήνεις τριγύρω και τα χάσεις, μπορεί να στα πάρει κάποια άλλη.
Ανυπομονώ να τα φορέσεις γιατί ξέρω ότι θα σου πάνε πολύ καλύτερα από αυτά που φοράει η αδερφή σου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου