ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/4/24

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

 


Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε ο πρώτος άνδρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από overdose, καθώς κατέληξε καταχρεωμένος και βυθισμένος στις εξαρτήσεις από τα ναρκωτικά και τον τζόγο.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Το άψυχο σώμα του Πάολο Λιούτσο εντοπίστηκε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «citizenM Miami World Center» στο Μαϊάμι στις 7 Φεβρουαρίου, όπως αποκάλυψε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην εφημερίδα «The Sun» ο αξιωματικός της αστυνομίας του Μαϊάμι Μάικλ Βέγκα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη Λιούτσο πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ και οι φίλοι του δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

veatriki260441
Το ξενοδοχείο «citizenM Miami World Center» όπου βρέθηκε νεκρός ο Πάολο Λιούτσο

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Λιούτσο λάτρευε να ξεσαλώνει με γυναίκες και ναρκωτικά, αποκτώντας εξάρτηση από την κοκαΐνη και άλλα σκληρά ναρκωτικά. Ηταν, δε, εθισμένος στον τζόγο και έχανε μεγάλα ποσά στα καζίνα, με αποτέλεσμα να δανείζεται χρήματα, συσσωρεύοντας τεράστια χρέη. Ο κόσμος έμαθε τον Πάολο Λιούτσο το 2006, όταν ο διαβόητος πρίγκιπας Αντριου και η Σάρα Φέργκιουσον τον προσκάλεσαν σε οικογενειακή εξόρμηση για σκι στις Ελβετικές Αλπεις μαζί με την κόρη τους Βεατρίκη. Τότε έγινε γνωστό ότι ο Λιούτσο τα είχε φτιάξει με τη Βεατρίκη έναν χρόνο νωρίτερα, όταν η πριγκίπισσα ήταν μόλις 17 ετών και εκείνος 23.

veatriki26044
Με την πριγκίπισσα Βεατρίκη

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι ουσιαστικά κατέστρεψαν το νεαρό ζευγάρι, καθώς μόλις ο Λιούτσο επέστρεψε στις ΗΠΑ συνελήφθη, αναγκάζοντας την πριγκίπισσα να τον χωρίσει. Παλαιότερα είχε καταδικαστεί για ξυλοδαρμό που οδήγησε σε θάνατο του θύματος και, μεταξύ άλλων, του είχε επιβληθεί απαγόρευση να ταξιδεύει εκτός των ΗΠΑ. Οταν η Βεατρίκη πληροφορήθηκε τον θάνατό του καταρρακώθηκε, καθώς συνέπεσε με τη διάγνωση της μητέρας της με καρκίνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου