ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

2/7/24

5 το πρωί: Απασφάλισε ο Σαμαράς – Προειδοποίησε ο Καραμανλής


 
Ανω κάτω είναι τα πολιτικά κόμματα μετά τις ευρωεκλογές. Στο ΠαΣοΚ οι υποψήφιοι πρόεδροι αυξάνονται, στον ΣΥΡΙΖΑ η γκρίνια για τον Κασσελάκη καλά κρατεί, ενώ στη ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής άσκησαν σφοδρή κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς.

1

Ο Σαμαράς σε μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση

  • Κριτική εφ’ όλης της ύλης από τον Σαμαρά: Αντιπολιτευτική ατζέντα κατά της κυβέρνησης ξεδίπλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».  Ο πρώην πρωθυπουργός στάθηκε έντονα στο γάμο των ομοφύλων και τόνισε ότι η κυβέρνηση «κάνει λάθος να επιμένει στο λάθος». Επίσης άσκησε δριμεία κριτική κατά κομμάτων της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ «δελφινάριο» σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι η Αριστερά ψελλίζει «ασύνταχτες ανοησίες».
  • Καμπανάκι Καραμανλή για τα εθνικά θέματα: «Το Κόσσοβο είναι σε αδιέξοδο και οι εθνικισμοί στην περιοχή μας είναι πάλι σε έξαρση», είπε ο Κώστας Καραμανλής στην ίδια εκδήλωση και τόνισε ότι πρέπει να σταλεί ένα καθαρό μήνυμα στα Τίρανα και Σκόπια ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές όπως αυτές των δυο χωρών εναντίον της χώρας μας, δεν γίνονται ανεκτές και επισύρουν συνέπειες και να υπάρξει επισήμανση ότι ο δρόμος για την Ευρώπη εξαρτάται από την Ελλάδα.
  • «Ουδέν σχόλιον»: Κυβερνητικές πηγές σχετικά με τις ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών αρκέστηκαν στο εξής: «Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην πρωθυπουργών».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου