ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/9/24

Απατημένος γαμπρός άρχοντα της Αυτοδιοίκησης απειλεί: “Θα σας τινάξω στον αέρα! “


 Της… Πόπης στην Ηπειρο με άρχοντα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που απειλείται ευθέως από τον κερατωμένο γαμπρό του, καθώς ο τελευταίος έπιασε επ’ αυτοφώρω τη σύζυγό του και κόρη του αυτοδιοικητικού παράγοντα καβάλα με τον εραστή της! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο πολιτικός έκανε τα πάντα για να μη φθάσουν όλοι με τα… σεντόνια της αμαρτίας στο ισόγειο αστυνομικό τμήμα και προκληθεί σκάνδαλο. Η πέτρα του σκανδάλου πάντως, για να αποφύγει τα χειρότερα με τον μαινόμενο και απατημένο άντρα της, αξίωσε κλαίουσα αμέσως διαζύγιο, επειδή -όπως αφήνει να διαρρεύσει στο περιβάλλον της- κακοπερνάει!

Ελα όμως που ο απατημένος σύζυγος δεν θέλει επ’ ουδενί να απολέσει τον τίτλο του «γαμπρού», αφού απολαμβάνει πολλά «οφίτσια» εξαιτίας αυτής της στενής συγγενικής σχέσης. Και όχι μόνον αυτό, απ’ όταν το μαντάτο μαθεύτηκε σε όλη την Ηπειρο, συνηθίζει ο γαμπρός να πηγαινοέρχεται στις καφετέριες των Ιωαννίνων πίσω από το κτίριο της παλιάς νομαρχίας με κάτι φακέλους παραμάσχαλα, στέλνοντας σε κοινούς φίλους το δικό του μήνυμα προς πεθερό και σύζυγο: «Πέστε τους πως, αν τυχόν με διώξουν απ’ το σόι, θα τινάξω όλη την οικογένεια στον αέρα».

Έχει πλουτίσει

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο πολύ προβεβλημένος αιρετός άρχων τα τελευταία χρόνια έχει ξαφνικά πλουτίσει, φθάνοντας στο σημείο να επινοικιάζει μέχρι και βίλες στη Θεσπρωτία! Ο ίδιος σε μέλη της οικογένειάς του έχει παραχωρήσει και ξενοδοχεία σε όμορο νομό, που δεν είχε αποκτήσει προτού ασχοληθεί με την πολιτική. Η τελευταία αγορά έγινε μάλιστα πρόσφατα, όπου σε πλειστηριασμό «χτύπησε» παραδοσιακό ξενώνα αντί του ποσού του 1.000.000 ευρώ. Η οικογένεια πάντως του αιρετού έχει ποικίλες δραστηριότητες, με πληροφορίες της «Espresso» να θέλουν τον γιο του να έχει φτάσει μέχρι το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., διεκδικώντας μερίδιο απ’ την τροφοδοσία στα hotspots του Αιγαίου.

Φέρεται μάλιστα ότι διεκδίκησε μέχρι και το καφενείο της Βουλής αλλά εκεί προτιμήθηκε άλλος συντοπίτης του, που διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου. Ο αιρετός όμως, που έχει να λύσει και τα οικογενειακά προβλήματα εξαιτίας της απιστίας της άτακτης κόρης του, είχε απασχολήσει ξανά αρνητικά τα μέσα ενημέρωσης, όταν για την αγορά και τη μεταφορά εξοπλισμού, που προοριζόταν για τη δημιουργία προπονητικού κέντρου, τόνοι από σίδερα κατέληξαν στο… μαντρί του δεύτερου γιου του. Και όλα αυτά και άλλα πολλά τα γνωρίζει, βεβαίως, βεβαίως, εκ των έσω ο απατημένος γαμπρός, αφού και ο ίδιος λόγω αυτής της συγγενικής σχέσης έχει εξασφαλίσει κάμποσες «αργομισθίες», που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον και εν γένει το… κυνήγι! Πάντως, μέχρι τώρα φαίνεται πως δεν έχουν τελεσφορήσει οι επαφές και οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον κουνιάδο του, που προσπαθεί να τον πείσει για «ήρεμο και συναινετικό» διαζύγιο!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου