ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/4/14

Στην Κατερίνη η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, υποψήφια με το ευρωψηφοδέλτιο της ελιάς - Δημοκρατική Παράταξη, επισκέφτηκε χθες την πόλη της Κατερίνης, όπου και... συναντήθηκε με τον διοικητή του γενικού νοσοκομείου Κατερίνης, Αστέριο Φαρμάκη.

Κατόπιν συναντήθηκε με τον γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ, Δαμιανό Καλπακίδη, το μέλος της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μαλτζάρη, και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο της Νιόβης Παυλίδου, Αποστόλη Ντινάκη.

Κατόπιν συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Ο.ΠΕ.ΚΕ.ΠΕ. κ. Αλέκο Οφίδη και τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη, κ. Σωτήρη Τολιόπουλου. Η κα Αλ Σάλεχ ενημερώθηκε για την συμβολαιακή γεωργία και τη σημαντική συμβολή της στην ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και των ελληνικών αγροτικών προϊόντων.


































1 σχόλιο:

  1. Αυτη η κ ΑλΣάλεχ αραβικής καταγωγής ειναι,στελεχος του ΠΑΣΟΚ που διελυσε,ισοπέδωσε την κοινωνία και την χαράτσωσε δεν ειναι τι φούμαρα μας τσαμπουνά για ελια ΚΛΠ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΌΣΧΗΜΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΆΞΟΥΝ ΨΉΦΟΥΣ..για ιθαγενεις μας περνά αλήθεια..περαν οτι ειναι ακρως αντιπαθητική και δεν εχει αντιληφθει οτι το ΠΑΣΟΚ των μιζών και της ρεμούλας αποθνήσκει..τελέιώνει ..ξύπνησε ο λαός θα σας διαβολοστείλλει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή