ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/4/14

Τριανταφυλλιά Διαμαντοπούλου: Με το κεφάλι ψηλά στην Ευρώπη

Μια  όμορφη οδοντίατρος από την Κατερίνη, με θέση και άποψη για τα προβλήματα  στη χώρα μας , κατεβαίνει  ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τους Ανέξαρτητους Έλληνες. Η Τριανταφυλλιά Διαμαντοπούλου, με εντονη δραστηριότητα στα κοινά του τόπου, αποφάσισε να δώσει τη δική της μάχη για να δεί ξανά την Ελλάδα εθνικά κυρίαρχη και....
περήφανη στην Ευρώπη.
Το μεσημέρι μαζί με άλλους υποψηφίους συναντήθηκε στα γραφεία του κόμματος με τον  Πρόεδρο, Πάνο Καμμένο με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις και χάραξε τη δική της  στρατηγική στον προεκλογικό της αγώνα.
Ως  παιδί πολύτεκνης οικογένειας που γεννήθηκε στη Γερμανία  δεν μπορεί να αποδεχθεί τις πολιτικές της λιτότητας, που έχουν εξοντώσει οικονομικά τις ελληνικές οικογένειες και τις ωθούν ξανά σε νέο κύμα μετανάστευσης.

Η  Τριανταφυλλιά Διαμαντοπούλου είναι πτυχιούχος χειρουργός οδοντίατρος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μετεκπαίδευση στην αισθητική οδοντιατρική και εμφυτευματολογία στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.
Ομιλεί άριστα την Αγγλική και Γερμανική γλώσσα. Ζει και εργάζεται στην Κατερίνη, όπου διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο.

Συμμετέχει ενεργά σε επιστημονικά συνέδρια  με ομιλίες και ερευνητικές εργασίες. Διετέλεσε Ταμίας  του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας.Διετέλεσε μέλος επιτροπής ελέγχου για χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας οδοντοτεχνικών εργαστηρίων Πιερίας.
Μέλος της Στοματολογικής Εταιρίας Β. Ελλάδος.Τακτικό μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής.

Συμμετείχε εθελοντικά σε προγράμματα πρόληψης της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας ως συντονίστρια αλλά και εξετάζοντας – ενημερώνοντας μαθητές σχολείων. Συμμετείχε επίσης στην κοινωνική αποστολή κινητής οδοντιατρικής μονάδας  «Χαμόγελο του Παιδιού». Μέλος Επιτροπών Ανάπτυξης, Δημοτικού Ωδείου, Σχολικών Επιτροπών  και του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΠΑΠ) στο Δήμο Κατερίνης. Διετέλεσε μέλος στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ισότητας Γυναικών.  Διετέλεσε Γραμματέας του Ποντιακού Συλλόγου  «Αξέχαστες Πατρίδες»  και μέλος της Ένωσης Ποντίων Πιερίας. Μέλος  Διασωστικών Ομάδων, λαμβάνοντας και την απαραίτητη εκπαίδευση.Μέλος Ορειβατικών Συλλόγων και του Συλλόγου Δρομέων «ΖΕΥΣ».Υποψήφια βουλευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων του νομού Πιερίας στις εκλογές του 2012. Μέλος του Τομέα Τουρισμού και του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

‘Όταν την ρωτήσαμε ποιο είναι το όραμά της μας είπε:

“  Ως Ελληνίδα Πολιτικός ξέρω  να μάχομαι  και να συνεργάζομαι  ομαδικά. Στόχος μου είναι η  ανάδειξη μιας άλλης Ελλάδας έναντι των εταίρων της. Μιας Ελλάδας κυρίαρχης με ταυτότητα περηφάνια και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που δύναται να συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη ολόκληρης της Ε.Ε.  Θα αγωνιστώ για μια Ελλάδα που θα έχει ισότιμο ρόλο στην Ε.Ε. των κυρίαρχα εθνικά κρατών και θα αξιοποιήσει στο έπακρο τη γεωστρατηγική πλεονεκτική της θέση όχι εκτελώντας διαταγές αλλά διεκδικώντας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου