ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/7/14

Ποιος ή ποια έσπασε το φράγμα των 100 εκ. like στο facebook;

Tο παγκόσμιο ρεκόρ των περισσοτέρων like στο facebook από κάθε άλλο άνθρωπο έχει η Σακίρα, η οποία κατέκτησε μια θέση στο βιβλίο Γκίνες!...




Η Κολομβιανή σούπερσταρ έγινε ο πρώτος άνθρωπος που σπάει το φράγμα των 100 εκ. like στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, αφήνοντας αρκετά πίσω τις γυναίκες-ανταγωνίστριες της αφού η... Ριάνα έχει «μόλις» 89 εκ. like, η Κέιτι Πέρι 72 εκ. like, η Μπιγιονσέ 63 εκ. like και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς 41 εκ. like.


Τα like ξεπέρασαν τα 100 εκ. για τη Σακίρα λίγο μετά τη δημοσίευση της ακόλουθης φωτογραφίας της από την τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

«Aισθάνομαι κολακευμένη από αυτό αλλά πάνω απ’ όλα αφορά τη σύνδεση με τους φαν μου από όλο τον κόσμο. Τα κοινωνικά δίκτυα και ειδικά το facebook βοήθησαν εμένα και άλλους καλλιτέχνες να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ της σκηνής και του πλήθους» δήλωσε η ίδια, αναφερόμενη στο γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου