ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/10/14

ΦΡΙΚΗ! Οι τζιχαντιστές έβαλαν πατέρα να λιθοβολήσει πρώτος την κόρη του! (ΒΙΝΤΕΟ) ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!


Οι τζιχαντιστές σοκάρουν κάθε μέρα με κάθε πράξη τους.

Όπως σοκάρει και ο πατέρας της άτυχης γυναίκας από τη Χάμα της Συρίας, που αρνήθηκε να σώσει την κόρη του από τον λιθοβολισμό.Την κατηγορούσαν ότι είχε διαπράξει το έγκλημα της μοιχείας.

Η φρίκη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς στο βίντεο που έχει έρθει στη δημοσιότητα εμφανίζεται ο πατέρας της να είναι αυτός που την οδηγεί στο σημείο της εκτέλεσης. Ο πατέρας, μάλιστα, της άτυχης κοπέλας – αν και έχει τη δυνατότητα – δεν την συγχωρεί, την δένει με σκηνή και την βάζει στην τρύπα στο έδαφος προκειμένου στη συνέχεια οι τζιχαντιστές να την λιθοβολήσουν μέχρι θανάτου.

«Μην με αποκαλείς πατέρα» ακούγεται να λέει ο μεγάλος σε ηλικία άνδρας.

Την ποινή στην γυναίκα αναγγέλει ένας τζιχαντιστής ο οποίος ακούγεται να της λέει ότι «είναι ο νόμος του Θεού και γι” αυτό πρέπει να είσαι χαρούμενη που θα λιθοβολιστείς». Όπως λέει η κοπέλα είχε μια σχέση εκτός γάμου και επομένως παραβίασε το νόμο του Θεού. Στη συνέχεια ρωτά την κοπέλα αν είναι χαρούμενη με την σε βάρος της ποινή και εκείνη ακούγεται να λέει «ναι».

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τη δένει με ένα σχοινί και είναι εκείνος που τη σύρει, ουσιαστικά, σε έναν λάκκο. Ο λιθοβολισμός αρχίζει. Αν και η εικόνα θολώνει, φαίνεται ο πατέρας της γυναίκας να είναι ανάμεσα σε εκείνους που τις πετούσαν πέτρες μέχρι να τη σκοτώσουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου