ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/10/14

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης οδηγεί πολλούς σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία, αυτή του ξεπουλήματος των κοπαδιών τους.

Το πρωτοφανές αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης οδηγεί πολλούς σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία, αυτή του ξεπουλήματος των κοπαδιών τους.
Οι κτηνοτρόφοι μέσα σε αυτή την οικονομική λαίλαπα, βλέπουν τα κοπάδια τους να οδηγούνται στη διαδικασία του πλειστηριασμού και ήδη έχουν ξεκινήσει -σύμφωνα με δημοσίευμα της “Ν. Κρήτης” σε περιοχές του Ρεθύμνου....

“Αν το κάνει η τράπεζα ή το κράτος γιατί χρωστά ο κτηνοτρόφος στο Δημόσιο, είναι εντελως απαράδεκτο, αφού το ίδιο το κράτος ήδη οφείλει να μας δώσει χρήματα από επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, αναφέρει ο αντιπρόεδρος των κτηνοτρόφων του Ηρακλείου κ. Στρατής Σκουλάς.

Την ίδια ώρα ο κ. Χάρης Καλογεράκης, μέλος της Κίνησης κατά Πλειστηριασμών Ρεθύμνου, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως μπλοκαρίστηκαν οι εν λόγω πλειστηριασμοί. “Το μπλοκάραμε κι αυτό. Και θα τα μπλοκάρουμε όλα. Δε θα περάσει τίποτα από το Ρέθυμνο”, αναφέρει χαρακτηριστικά στη “Ν.Κ.”

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής συνολικά δυο περιπτώσεις που ζώα κτηνοτρόφων ως περιουσιακά στοιχεία βρέθηκαν στο επίκεντρο πλειστηριασμού στο Ρέθυμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου