ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/12/14

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των Ξενοδόχων της Πιερίας στις εκλογές της Ένωσής τους για την ανάδειξη νέων μελών στο συμβούλιο τους.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των Ξενοδόχων της Πιερίας στις εκλογές της Ένωσής τους για την ανάδειξη νέων μελών στο συμβούλιο τους. Οι εκλογές, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης και πάνω από 170 άτομα, άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης απαρτίζουν οι: Ζόβας, Λαλούμης, Λέινα, Μαλιώρας, Τουλιαρής, Ξυπτερά – Λάμπρου, Τοπαλίδης, Τσιτλακίδης και Χαλκίδης.

Η συμμετοχή των ξενοδόχων του νομού ήταν σημαντική, με 174 μέλη να προσέρχονται στις κάλπες, για να ψηφίσουν. Το ενδιαφέρον ήταν ιδιαίτερα αυξημένο φέτος αφού την προεδρία διεκδικεί πέρα της κ. Αφροδίτης Λέινα και η κ. Ευαγγελία Ξυπτερά - Λάμπρου.

Σύντομα και μόλις επικυρωθούν τα αποτελέσματα, αναμένεται να συσταθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ ο σύλλογος θα συμμετάσχει στην Πανελλήνια Όμοσπονδία Ξενοδόχων με 10 αντιπροσώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου