ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

28/4/15

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ

  Με πατρική στοργή και αγάπη, υποδέχθηκε το Σάββατο 25/4/2015 ο Μητροπολίτης μας Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος, στην εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας του με το νέο Δ.Σ. της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Πρωτίστως, ο Σεβαστός Μητροπολίτης μας αναφέρθηκε στο ότι γνώριζε τις δραστηριότητες της Εστίας Πιερίδων Μουσών πριν έλθει στην Κατερίνη, μέσα από...

τους τόμους των Πρακτικών των επιστημονικών Συνεδρίων «Η Πιερία στα Βυζαντινά και Νεότερα Χρόνια». Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να παραστεί στην παρουσίαση του νέου τόμου των Πρακτικών ο οποίος είναι υπό έκδοση.
Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική τόσο για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου όσο και για τους χώρους εκδηλώσεων, αλλά και για ανάδειξη νέων γενικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος.
Στη συνέχεια ενδιαφέρθηκε να γνωρίσει την προσωπική ενασχόληση του κάθε μέλους. Από το Δ.Σ. της Εστίας παρίσταντο ο Πρόεδρος Αναστάσιος Πολυχρονίδης, η Αντιπρόεδρος Έφη Μπίσμπα , η Γεν. Γραμματέας Κλειώ Δημάση, ο Ταμίας Γρηγόριος Μιτσοκάπας, ο Έφορος του Φεστιβάλ παράδοσης «ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» Ευάγγελος Γκούτζας, η Έφορος Λόγου και Τέχνης Μπέλλα Βλαχοπούλου και το μέλος Νίκος Σπανός.
Τέλος, κατά την καθιερωμένη ανταλλαγή Δώρων έδειξε την ευχαρίστησή και τη χαρά του για το συμβολικό Δώρο της ΕΠΜ, ένα αναμνηστικό λεύκωμα από τα εκατό (100) αντίτυπα του 4ου Επιστημονικού Συνεδρίου : « Περιήγηση βλέμματος στις φορητές εικόνες της Πιερίας » σε επιμέλεια του Εφόρου Συνεδρίων της Ε.Π.Μ. Νίκου Γραίκου.
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου