ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

29/7/16

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» έγραφε ο στιχουργός Νίκος Γκάτσος, αποτυπώνοντας τις αλήθειες που κρύβουν όλες αυτές οι μεγάλες ψεύτικες και …πονηρές τοποθετήσεις που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τις περισσότερες των περιπτώσεων ο Πιερικός δεν απάντησε ούτε πρόκειται να μπεί στη διαδικασία να πείσει κανέναν για τίποτε.
Η σοβαρότητα μιας ομάδας δε φαίνεται άλλωστε στις δηλώσεις της αλλά στον τρόπο που λειτουργεί και στην πραγματοποίηση όλων όσων έχει υποσχεθεί η διοίκηση της να πραγματοποιήσει.

Οφείλουμε όμως μια απάντηση στα όσα ψευδή και ανύπαρκτα αναπαράγουν κάποια από τα τοπικά ΜΜΕ (ως επί τω πλείστον ηλεκτρονικά μέσα) και αναφέρουν για διάλυση της ομάδας από τη νέα διοίκηση, ότι αφήνει παίκτες της ομάδας ελεύθερους και πολλά ακόμα τα οποία…μαθαίνουμε κι εμείς από τον ηλεκτρονικό τύπο γιατί πραγματικά δε τα γνωρίζουμε.

Υπεύθυνα λοιπόν, σοβαρά και και εξ ολοκλήρου πραγματικά (όπως θα γίνεται πάντα από αυτήν εδώ την ιστοσελίδα) η σημερινή διοίκηση της ομάδας θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους της για τα παρακάτω:

Ποτέ δε βρήκαμε και δεν παραλάβαμε 17 δελτία του ΣΦΚ Πιερικός ως δύναμη έμψυχου υλικού της ανδρικής ομάδας.
Τα μόνα δελτία του ΣΦΚ Πιερικός ήταν 4 και αυτά ήταν όλα παικτών-μελών της ομάδας Κ17.
Όλοι οι υπόλοιποι είχαν συμφωνίες ενός έτους με την προηγούμενη διοίκηση και μάλιστα με οικονομικές συμφωνίες εξωπραγματικές για τα δεδομένα της Γ΄εθνικής κατηγορίας.
 Δε ξέρουμε αν επέδρασε ανασταλτικά η χρονική περίοδος που αποκτήθηκαν πέρσι αυτοί οι παίκτες, σίγουρα όμως τα ποσά με τα οποία έκλεισαν οι συγκεκριμένοι, σε πολλές περιπτώσεις δεν δίνονται ούτε από ομάδες φούτμπολ λιγκ.

Εμείς λοιπόν δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία. Ο Πιερικός δε θα κινηθεί μόνο στον τομέα απόκτησης νέων παιδιών αλλά θα κάνει και τις απαραίτητες κινήσεις να θωρακισθεί και με παίκτες που θα βοηθήσουν αγωνιστικά και τα νέα παιδιά που θα έρθουν αλλά και την ομάδα που λέγεται Πιερικός γενικότερα.
Θέλουμε και έχουμε ώς στόχο, οι επόμενοι απο εμάς να βρούν πραγματικά και 10-12 δελτία του Πιερικού με αξιόλογα νέα παιδιά στορόστερ σαν περιουσία του συλλόγου.

Ούτε επιθυμούμε να εντυπωσιάσουμε κανέναν, ούτε όμως θα αφήσουμε την ομάδα να γίνει εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο.

Ο Πιερικός θα είναι όπως πάντα ανταγωνιστικός κι εμείς θα πραγματοποιήσουμε αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε χωρίς να πάρουν τα …μυαλά μας αέρα και προπαντός, χωρίς να χάσουμε τα σπίτια και τις δουλειές μας…

pierikos-sfk.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου