ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

29/8/16

ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ | Έγινε διπλός ΙΣΧΥΡΟΣ σεισμός στην Ελλάδα…

Σε μεγάλη απόγνωση οι κάτοικοι. Ο Εγκέλαδος δυστυχώς δε λέει να ησυχάσει τις τελευταίες μέρες.


Ο νέος αυτός σεισμός είχε εστιακό βάθος μόνο στα 20 χλμ, γεγονός που έκανε την δόνηση έντονα αισθητή, προκαλώντας πανικό και μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους,καθώς τις τελευταίες μέρες παρατηρείται έντονη δραστηριότητα στην περιοχή.
Οι σεισμολόγοι δηλώνουν πως στην περιοχή υπάρχει σεισμική διέγερση τα τελευταία 24ωρα και γενικότερα τον τελευταίο μήνα, ωστόσο δεν ανησυχούν, σε αντίθεση με τους κατοίκους οι οποίοι εκφράζουν τον φόβο τους.
Η πρώτη δόνηση, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο ήταν μεγέθους 3,5 Ρίχτερ και το επίκεντρό της εντοπίστηκε στη θάλασσα μεταξύ Γαύδου και του νοτιότερου σημείου του νομού Ηρακλείου, σε απόσταση 33 χιλιομέτρων ΝΔ της Αγίας Γαλήνης. Το εστιακό βάθος ήταν στα 20 χλμ μόνο.

Λίγες ώρες αργότερα, σημειώθηκε μία ακόμη ασθενής δόνηση, μεγέθους 2,7 Ρίχτερ, το επίκεντρο της οποίας εντοπίστηκε στη θάλασσα, σε απόσταση 27 χιλιομέτρων, νότια του Τυμπακίου…

http://vip-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου