ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/9/16

Βάζουν κάμερες στο Αιγίνιο

Σύσκεψη έγινε χθες  στον Αιγινιακό, παρουσία της δημοτικής αρχής αλλά και εκπροσώπου της αστυνομίας, με θέμα την τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο «Ι. Παραλυκίδης».


Όλες οι πλευρές συμφώνησαν και το επόμενο διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν οι κάμερες, με τη διοίκηση του Αιγινιακού να αναλαμβάνει το κόστος.
Παράλληλα,ολοκληρώθηκαν κάποιες εργασίες εξωτερικά του γηπέδου.

Στο μεταξύ, βελτιωτικά έργα γίνονται και στο ΔΑΚ Αιγινίου, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο σε ενάμιση μήνα, προκειμένου να κάνει εκεί τις προπονήσεις της η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη.

Ο Αιγινιακός αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τα Τρίκαλα στο φιλικό της Κυριακής και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.

Στην ομάδα της βόρειας Πιερίας τονίζουν ότι η ομάδα έχει αποκτήσει γρήγορα συνοχή, ότι διαθέτουν γρήγορη ομάδα και πως το γεγονός ότι δεν έχουν προκύψει τραυματισμοί οφείλεται στα καλά γήπεδα όπου έγινε η προετοιμασία.

Λένε, ακόμα, ότι το ρόστερ δεν είναι μεγάλο (24 παίκτες) και ότι αυτό βοηθά έδωσε τη δυνατότητα στο προπονητικό επιτελείο να δουλέψει πολύ καλύτερα.

Χαμόγελα και για τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι που πήρε χρόνο στο φιλικό με τα Τρίκαλα, μιας και φάνηκε ότι ο  Νιγηριανός σε 15 μέρες θα είναι απολύτως έτοιμος.

Στο φιλικό δεν αγωνίστηκε ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, αλλά σε δύο μέρες θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

Παράλληλα, δανεικός στην ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου δόθηκε ο 17χρονος δεξιός μπακ Αλέξανδρος Σπηλιώτης, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Θύελλα Φιλώτα.


Αιγινιακός Αγίνιο Ι. Παραλυκίδης
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα
http://olympiobima.gr/vazoyn-kameres-sto-aiginio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου