ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/10/16

Μπουνιά στο ποδόσφαιρο της Πιερίας...

Αφήνεις πολλές φορές την εικόνα να μιλάει μόνη της και να δίνει απαντήσεις σε όσα συμβαίνουν μέσα ή έξω (όπως τη συγκεκριμένη περίπτωση) στα γήπεδα της περιοχής μας.

Προσωπικά δεν ήμουν στο γήπεδο της Βροντούς την Κυριακή που πέρασε και δε μπορώ να εκφέρω άποψη ακόμη κι άν οι μαρτυρίες που έχω συγκεντρώσει είναι σημαντικές και θεωρούνται αξιόπιστες. Θέλω να έχω προσωπική άποψη για κάτι τόσο απαράδεκτο που συνέβη σε έναν χώρο που σέβομαι και αγαπάω περισσότερο απο κάθε άλλον.
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι το απόρθητο φρούριο του αθλήματος στην χώρα μας. Σε αντίθεση με τις επαγγελματικές κατηγορίες που βασιλεύει το χρήμα και το συμφέρον, τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ στη χώρα μας είναι ο χώρος που ακόμη και σήμερα επικρατεί η ανιδιοτελής αγάπη για το άθλημα, η αγωνία των παραγόντων και η δίψα των νέων αλλά και των έμπειρων παιδιών να μπούν στον αγωνιστικό χώρο και να χαρούν αυτό που αγαπάνε.


Θα αφήσω λοιπόν την εικόνα να μιλήσει μόνη της.
Δε σας κρύβω ότι σήμερα βλέποντας το πρόσωπο του Σωτήρη Ζιώγα  στεναχωρήθηκα.
Στεναχωρήθηκα γι αυτό που με τόση αγάπη προσπαθούμε κάθε χρονιά να προστατεύσουμε, να χαρούμε και να προάγουμε, και το οποίο με μια μπουνιά, διαλύεται...

Δε θα πώ τίποτε περισσότερο...
Η μπουνιά στο πρόσωπο του Ζιώγα, είναι μπουνιά στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου