ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/10/16

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Άγιε Δημήτρη μεγαλοδύναμε που μένεις εκεί πάνω σωστούς δύναμη το συντριβάνι να προκάμουν γιατί Χειμώνας έρχεται και βλέπω να το ξανακάνουν.

Άγιε Δημήτρη μεγαλοδύναμε που μένεις εκεί πάνω σωστούς δύναμη το συντριβάνι να προκάμουν γιατί Χειμώνας έρχεται και βλέπω να το ξανακάνουν.

Πέρα από την πλάκα οφείλω μια εξήγηση. Δικαίωμα κάθε δημοτικής αρχής είναι να κάνει έργα ή να αναμορφώνει υπάρχοντα,όπως το συντριβάνι του Λιτόχωρου. Θα πρέπει όμως να ξέρει τι θέλει να κάνει και πως να το κάνει.Και σίγουρα να έχει χρονοδιάγραμμα εργασιών.
Προσωπικά αυτό που με πείραξε και ασχολήθηκα τόσο με το συντριβάνι ήταν η προχειρότητα και το ψέμα. Θα μπορούσε η δημοτική αρχή να βγει και να πει συγγνώμη λάθος και τέλειωνε η ιστορία. Αλλά να βγαίνει και να λέει ότι έχει μελέτη ενώ δεν έχει να λέει ότι χρησιμοποιεί πέτρες από "αποδομημενα "σπίτια του Λιτόχωρου και αυτές να τις αγοράζει από τον Ντρουφλια και να κάνει 5 μήνες να το τελειώσει και να μην το τελειώνει,αυτό τουλάχιστον λέγεται δούλεμα. Σαν τις επιστολές Κατρουγκαλου ότι δεν μείωσε τις συντάξεις. Μελέτη δεν υπάρχει,προϋπολογισμός δεν υπάρχει,επιβλέπων του έργου δεν υπάρχει,ημερολόγιο έργου δεν υπάρχει.
Δημοσιεύω και φωτογραφίες του σιντριβανιού από 25/5 ,25/7,25/9 και σημερινές.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου