ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/3/17

Η κοπή πίτας Σωματείου Εργαζομένων Ψυχιατρικού Τομέα Γ.Ν. Κατερίνης - ΦΩΤΟ

Ο Σύλλογος των εργαζομένων του Ψυχιατρικού Τομέα (πρώην ΨΝΠΟ) του Νοσοκομείου Κατερίνης οργάνωσε μία υπέροχη βραδιά για τα μέλη του στην οποία έγινε η καθιερωμένη κοπή πίτας της νέας χρονιάς.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γνωστό μαγαζί της πόλης μας «Το κουτούκι του Νικόλα» το οποίο προσέφερε πλούσιο φαγητό, άφθονο κρασί και καλή μουσική. Στη βραδιά, εκτός από τους εργαζόμενους, παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν o Διοικητής του ΓΝΚ κ. Μυστρίδης Ανέστης, η Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Πορφυρίδου Δήμητρα, ο Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Μπερεδήμας Παναγιώτηςκαι ο Δ/ντής κ. Ιωάννου Ιωάννης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Καστόρης Αστέριος ως βουλευτής Πιερίας και ως πρώην υπάλληλος του Ψυχιατρικού Τομέα του ΓΝΚ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι συνταξιούχοι υπάλληλοι που αποχώρησαν το 2016. Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό με αποκορύφωμα την εμφάνιση χορεύτριας oriental η οποία ξεσήκωσε τον κόσμο. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου