24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ... Με την πένα του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου

13/7/17

Ανακοινώθηκε το τεχνικό τιμ της ΑΕ Αλεξάνδρειας! Τρείς Κατερινιώτες στην τεχνική ηγεσία!!

Ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά ο προπονητής που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Αλεξάνδρειας, όπως επίσης και το τιμ που θα τον πλαισιώνει.


Ο εκλεκτός της διοίκησης του Δημήτρη Σαμαρά είναι ο 29χρονος (24/12/1987) Κώστας Παπαδόπουλος, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA A. Συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Τριανταφύλλου, μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή στον Διαγόρα Σεβαστής και πρώτος παλαιότερα στην Αναγέννηση Σβορώνου.

Τεχνικός Διευθυντής θα αναλάβει ο Αθανάσιος Κωτσιόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :
«Σήμερα 13/7, ο Πρόεδρος της ΑΕ Αλεξάνδρειας Δημήτρης Σαμαράς ήρθε σε συμφωνία με το προπονητικό τιμ.
Προπονητής θα είναι ο Κωσταντίνος Παπαδόπουλος (24-12-87), απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονικης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλωμάτων UEFA B και UEFA A. Εργάστηκε σε ακαδημίες, στην Κ20 του Πιερικού, στον Διαγόρα Σεβαστής ως γυμναστής τη χρονιά που ανέβηκε η ομαδα στην Γ Εθνική και ως πρώτος προπονητής την περσινή χρονιά στη όπου και έκανε πρωταθλητισμό παρότι νεοφώτιστος στην κατηγορία.
Συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Τριανταφύλλου, ο οποίος έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής στη Β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ διετέλεσε διεθνής με την Εθνική Παίδων.
Ως προπονητής, έχει εργαστεί στην Αναγέννηση Σβορώνου της ΕΠΣ Πιερίας και πέρσι στον Διαγόρα Σεβαστής ως βοηθός προπονητή.
Τέλος, τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Κωτσιόπουλος»
Πηγή: sportsup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου