ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

3/8/17

Κάμπαλα – Παναθηναϊκός. Δείτε το ζωντανά

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει απόψε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την νέα σεζόν, αντιμετωπίζοντας την Καμπάλα στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.


Οι «πράσινοι», μετά την νίκη με 1-0 στην Αθήνα, έχουν το προβάδισμα πρόκρισης, αλλά θα ψάξουν στο Μπακού την νίκη, μιας και το σκορ στου πρώτου παιχνιδιού δεν τους επιτρέπει να καθησυχάστουν. Σε περίπτωση πρόκρισης απόψε, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στα Playoffs του Europa League, όπου εάν δεν γίνει θαύμα θα βρίσκεται στους ανίσχυρους και μπορεί να τεθεί αντιμέτωπος με ομάδες, όπως η Ζενίτ και η Μίλαν.

Πάντως, υπάρχουν έστω και ελάχιστες πιθανότητες για το Τριφύλλι να βρεθεί στους ισχυρούς. Επτά αποκλεισμούς ομάδων που βρίσκονται από πάνω του θέλει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να βρεθεί στους ισχυρούς της κλήρωσης για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον αποκλείσει την Καμπάλα. Διαβάστε αναλυτικά πώς θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός στους ισχυρούς.

Ο σχηματισμός που θα χρησιμοποιήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι το… κλασσικό 4-4-1-1, με τα επικρατέστερα πρόσωπα της «πράσινης» ενδεκάδας να είναι τα εξής:

Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί – Κολοβέτσιος – Μολέδο – Χουλτ, Κουρμπέλης – Ζέκα, Χατζηγιοβάνης / Καμπέθας – Λουντ, Άλτμαν, Μολίνς

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο μπροστά του τους Μολέδο και Κολοβέτσιο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και αριστερά ο Νίκλας Χουλτ. Ζέκα και Κουρμπέλης θα είναι οι άρχοντες της μεσαίας γραμμής, με τον Λουντ να αγωνίζεται στο αριστερό φτερό και έναν εκ των Χατηγιοβάνη, Καμπέσας στο δεξί. Ο Μολίνς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος, με τον Άλτμαν να αγωνίζεται πιο πίσω.

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 ώρα Ελλάδος, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmotesport 1.

Μετά από επιθυμία πολλών φίλων του blog για τον αγώνα μεταξύ Καμπάλα – Παναθηναϊκού,  σας παραθέτουμε παρακάτω αρκετές επιλογές ώστε να δείτε τον αγώνα με την άνεση που σας προσφέρει το σπίτι σας.

Και να θυμάστε …

Η ΠΙΕΡΙΚΗ δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων.  Το blog δεν κάνει Stream. Σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet.

Μερικές συμβουλές για την ποιότητα προβολής του αγώνα … Για να απολαύσετε τον συγκεκριμένο αγώνα παρακαλούμε να κατεβάστε και εγκαταστήστε στον υπολογηστή σας το πρόγραμμα   Veetle Broadcast (TV player).

20.00 (Cosmotesport 1) Δείτε τα Links

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου