ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/9/17

Συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή: «Έβγαινα στην πίστα για 2 λεπτά!»

Αυτή τη στιγμή γεμίζει το κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται όμως στην αρχή της καριέρας του δεν ήταν όλα τόσο ρόδινα…


Για πολλούς το όνομα του είναι συνώνυμο με τη λέξη διασκέδαση, καθώς όπου και αν βρεθεί ξεσηκώνει τους θεατές με τα τραγούδια του.

Ο λόγος για τον Πάνο Κιάμο ο οποίος μίλησε στο «Πρωινό» και δεν δίστασε να αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη αρχή της καριέρας του.

«Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με τον Αντύπα, με αυτόν ξεκίνησα. Άνοιγα πρόγραμμμα, έβγαινα 23:10-23:12 και έλεγα το «Αχ μελισσούλα, μελισσάκι» μισό, για δύο λεπτά, και μετά είμασταν στα φωνητικά του Αντύπα! Ερχόταν φίλοι μου 23:20 και δεν με βλέπανε! ήταν μεγάλο σχολείο για μένα.
Τους έφερνα όλους νωρίτερα για να μη χάσουν το τραγούδι. Μετά προς το τέλος, έλεγα άλλο ένα τραγούδι. Είχαμε κούραση, γιατί κάναμε τα φωνητικά. Τη δεύτερη χρονιά, είπα 3 τραγούδια! Για αυτό λέω στα νέα παιδιά, να μη βιάζονται!

Κατέβηκα από Θεσσαλονίκη, με πολύ μεγάλη επιτυχία, και όταν ήρθα στην Αθήνα, δεν είχα καθόλου την ανάλογη επιτυχία, και μου είχε στοιχίσει πολύ!», ανέφερε ο αγαπητός τραγουδιστής.

πηγη  dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου