ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/10/17

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Παρουσιάστηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης το πρώτο μυθιστόρημα της Χριστίνας Σαρρή

Στο μαγαζί της "Mes que un pub-Vajjeho's pub" πραγματοποίηθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης το πρώτο μυθιστόρημα....
της νεαρής φοιτήτριας πλέον Χριστίνας Σαρρή με τίτλο "Τελικά κέρδισα το στοίχημα" σε μια κατάμεστη αίθουσα όπου οι εκπαιδευτικοί της κ.κ. Καραίσκος και Φλώρου μαζί με τον Εκδότη του βιβλίου από τις Εκδόσεις"Έντυποις" κ. Γιάννη Κρανιά προχώρησαν στην παρουσίαση ενός βιβλίου που φτάνει τις 500 σελίδες από μια κοπέλα η οποία δεν διαθέτει όραση και τα τελευταία χρόνια κερδίζει την κοινωνία με το απαράμμιλο θάρρος και την μάχη που δίνει στην δική της καθημερινότητα.

Η Χριστίνα Σαρρή τόνισε ότι αισθάνεται συγκινημένη και περήφανη που έφτασε η ώρα να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο ενώ ετοιμάζεται για το δεύτερο στο νέο έτος ενώ οι εκπαιδευτικοί της μίλησαν για τις δυσκολίες και όσα βιώσε η Χριστίνα από τα πρώτα της σχολικά χρόνια μέχρι να φτάσει στην καταξίωση και την εισαγωγή της στις σχολές και στο Πανεπιστήμιο.

Τίμησαν με την παρουσία τους και με τις τοποθετήσεις τους στην παρουσίαση του βιβλίου, ο Βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Χαρίτων, η Περιφερειακή διευθύντρια κ. Αναστασοπούλου, ο διοικητής της Πρώτης Στρατιάς και ο Αρχηγός της Αεροπορίας της Ελλάδος καθώς και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλεξάνδρα Κοντοχρήστου, Ανέστης Σερετίδης και Δημήτριος Λέκκας καθώς και πλήθος κόσμου όπου χειροκρότησαν την Χριστίνα Σαρρή στο νέο εγχείρημά της.

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος

elassona-city.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου