ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/5/18

ΛΑΡΙΣΑ: Γκάζια και θέαμα από τα «τρελά» αυτοκίνητα στην Κεντρική πλατεία …ξάφνιασαν τους Λαρισαίους (φωτό & βίντεο)

Ορισμένοι μάλλον δεν είχαν ενημερωθεί ότι το τριήμερο (18-19-20 Μαΐου) πραγματοποιείται στη Λάρισα η μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού motorsport, το 2o Motor Festival Driving With TheStars.


Έτσι παρακολουθώντας γύρω στις 6 το απόγευμα κάποια …τρελά αυτοκίνητα να έχουν τέρμα τα γκάζια στους κεντρικούς δρόμους της πόλης (Παπαναστασίου-Κύπρου) ξαφνιάστηκαν, αλλά παρόλα αυτά κάθισαν να απολαύσουν το θέαμα.

Θυμίζουμε πως το Motor Festival  ανοίγει σήμερα Παρασκευή 18 Μαΐου στις 19:00 τις πύλες του στο κοινό με στόχο μέχρι και την Κυριακή 20 Μαΐου το βράδυ στις 23:00 οπότε και θα πέσει η αυλαία να… απογειώσει την αδρεναλίνη και να προσφέρει ένα αξέχαστο μηχανοκίνητο τριήμερο υπερθέαμα!

Στη Σκεπαστή Νεάπολης της Λάρισας έχει στηθεί το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα, συνολικής έκτασης 30.000 τ.μ. (!), με την πιο συναρπαστική αρένα που έχει ποτέ δημιουργηθεί και με ό,τι πιο σύγχρονο από το χώρο της μηχανοκίνησης στα 300 εκθεσιακά περίπτερα που την περιβάλλουν!



ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:





Αθανασία Παύλου

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου