ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

10/7/18

Προσχωρεί στη ΝΔ ο Γιώργος Κατσιαντώνης – Ανακοινώνεται την Τρίτη η ένταξη του Λαρισαίου βουλευτή

Θέμα ωρών είναι η επίσημη ανακοίνωση για την ένταξη του Λαρισαίου βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του ανεξάρτητου βουλευτή στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έτσι θα διαψευσθούν και διάφορες «Κασσάνδρες» που εσχάτως έκαναν λόγο για ένταξη του Κατσιαντώνη στο… ΣΥΡΙΖΑ! Μένει να δούμε τι θα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση από την Πειραιώς αλλά και τις πρώτες δηλώσεις του Λαρισαίου βουλευτή ως… «γαλάζιου» πλέον!

Και αφού ανακοινωθεί η προσχώρηση Κατσιαντώνη στη ΝΔ, θα έχουμε το εξής πρωτοφανές για τα δεδομένα της Λάρισας: η αξιωματική αντιπολίτευση θα έχει περισσότερους βουλευτές (3 έναντι 2) από το πρώτο στις εκλογές και κυβερνών κόμμα, το ΣΥΡΙΖΑ!

ΥΓ: Αν συνυπολογίσουμε βεβαίως και τον Βασίλη Κόκκαλη ως μέλος της συγκυβέρνησης, τότε πάμε στο κυβέρνηση-αξιωματική αντιπολίτευση 3-3…

Β.Β.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου