ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

10/7/18

Ζευγάρι Λαρισαίων στη Μόσχα για να απολαύσουν ως… VIP τον ημιτελικό του Μουντιάλ! (ΦΩΤΟ)

Στη Μόσχα τα πατριωτάκια, στη Μόσχα!

Ένα ζευγάρι από τη Λάρισα πέταξε την Κυριακή για τη ρωσική πρωτεύουσα προκειμένου να παρακολουθήσει τον ημιτελικό Αγγλία – Κροατία και να ζήσει τη μουντιαλική ατμόσφαιρα, ενώ εκτός από τον μεγάλο αγώνα θα δώσουν το παρόν σε διάφορα events αλλά και πάρτυ με αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!


Τύχη βουνό για τον Γιώργο και την Ιωάννα που ήταν οι μεγάλοι νικητές σε διαγωνισμό της Coca-Cola και κέρδισαν αυτό το ονειρεμένο ταξίδι αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ! Το ζεύγος από τη Λάρισα βρίσκεται ήδη στη Μόσχα και την Τετάρτη το βράδυ θα είναι μέσα στο γήπεδο για το μεγάλο παιχνίδι στους «4» του Μουντιάλ, Αγγλία – Κροατία. Και χάρη στην Coca-Cola που είναι εκ των χορηγών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, απολαμβάνουν προνόμια όπως να βρίσκονται σε πολλά events και να βλέπουν από κοντά super stars εν ενεργεία αλλά και του πρόσφατου παρελθόντος. Ένα ταξίδι ζωής για τους δύο Λαρισαίους!

Δείτε εικόνες που μας έχουν στείλει μέχρι στιγμής από το ταξίδι… Στη μέση (οι νεότεροι και ομορφότεροι!) είναι οι «δικοί μας»:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου