ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

10/8/18

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Ξεκινούν τα “βάσανα” για τους άνδρες του Πιερικού, καθώς η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για την Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 19:45 στο ΄Β ΔΑΚ.
Η προετοιμασία αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή, καθώς οι απαιτήσεις της Α2 Εθνικής Κατηγορίας είναι υψηλές καθώς οι μισές ομάδες του ομίλου θα πέσουν κατηγορία. Στην Α2 συμμετέχουν 13 ομάδες (αποχώρησε ο ΑΓΣΙ) και αναμένεται μια δύσκολη χρονιά για όλους, αφού οι 24 αγωνιστικές φαντάζουν πάρα πολλές (1η φορά γίνεται αυτό) και ο μαραθώνιος αυτός αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητικός.

Ο Πιερικός ήταν η πρώτη ομάδα που έκλεισε το ρόστερ της πριν ακόμη ξεκινήσουν οι μετεγγραφές, δείγμα της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο. Ανανεώσεις και μετεγγραφές είχαν τελειώσει πριν ξεκινήσει η μεταγραφίκη περίοδος.

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται παρουσίαση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πιερικού.

Την πρώτη μέρα καλούνται οι παρακάτω αθλητές: Μούρτζιος, Σαμαλής, Γιάγκου, Λαμπρινός, Γερομιχαλός, Πάππας, Ιωαννίδης, Ματσαρίδης, Καλιακός, Μαρινόπουλος, Γρηγοριάδης, Κουτσόγιαννος, Χρυσικός, Κουνατίδης, Παπανικολάου, Παπατσιμούλης, Τσίρκος, Καραγιάννης, Γιατσίδης Απ., Γιατσίδης Δ., Αλεξίου, Λαζαρίδης, Παπαδημητρίου, Ξενίδης.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου