ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

13/11/18

Αυτή είναι η νεοελλάδα! Ξεφτισμένη, κομμένη και μισή κυμάτιζε η ελληνική σημαία στην Ακρόπολη υπό την αδιαφορία του «ελληνικού» κράτους (φωτό)

Κομμένη, φθαρμένη, μπαλωμένη και ξεφτισμένη κυμάτιζε η ελληνική σημαία πάνω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, μέχρι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ....
του protothema.gr, μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Λύση στον εξευτελισμό της χώρας σε πολλούς τουρίστες που επισκέπτονταν την Ακρόπολη και έβλεπαν την άθλια κατάσταση που είχε περιέλθει το εθνικό μας σύμβολο έδωσε ένας καπετάνιος που είχε πάει επίσκεψη με τον γιο του. Ο καπετάνιος Χρήστος Φραγκιάς με το που το είδε το θέαμα ζήτησε τον λόγο από έναν απο τους φύλακες της Ακρόπολης και εκείνη τον παρέπεμψαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Για τη σημαία είναι υπεύθυνος ο στρατός. Έχουν δυο σημαίες. Την μπαλωμένη, που όσο φθείρεται την μπαλώνουν ακόμη περισσότερο και βρίσκεται στη κατάσταση που βλέπεις και μια άλλη σε καλή κατάσταση την οποία χρησιμοποιούν στις επίσημες εκδηλώσεις”, του απαντά ο φύλακας.

Ο καπετάνιος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απάντηση που πήρε και άρχισε να ψάχνει περισσότερο το θέμα. Επικοινώνησε με το protothema.gr, έστειλε το φωτογραφικό υλικό και μάλιστα την επόμενη κιόλας μέρα, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, το protothema.gr, έστειλε τον δικό του φωτογράφο για να διαπιστώσει αν πράγματι η γαλανόλευκη κυμάτιζε σε αυτή την κατάσταση και δεν ήταν προϊόν φωτομοντάζ.

τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του, όπως είπαν στο protothema.gr, επικοινώνησαν με το στρατόπεδο του Χαϊδαρίου, ακόμη και με το γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας προκειμένου να ενημερώσουν, ζητώντας παράλληλα την άμεση αντικατάσταση της σημαίας.

Οι αρμόδιοι τους καθησύχασαν λέγοντας τους ότι έχουν επιληφθεί του θέματος και πως ήδη την έχουν αντικαταστήσει Και έτσι να είναι, πόσο καιρό κυμάτιζε σε άθλια κατάσταση; Με λίγα λόγια όπως καταλαβαίνετε αν δεν ενδιαφερθεί ο απλός Έλληνας πολίτης το κράτος δεν θα ενδιαφερθεί για οτιδήποτε εθνικό.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:









mknews.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου