ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/7/19

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός πάντρεψε την κόρη του και δεν το πήρε είδηση κανείς! (photos)

Μία από τι ομορφότερες στιγμές της ζωής του βίωσε πασίγνωστος και πολύ αγαπητός Έλληνας ηθοποιός ο οποίος συνόδευσε τη μία από τις δύο κόρες του στα σκαλιά του…
Δημαρχείου για να παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Χωρίς φαμφάρες και τυμπανοκρουσίες, έγινε ο γάμος πριν από λίγες ημέρες στο Δημαρχείο της Αθήνας παρουσία στενών συγγενών και φίλων. Από την τελετή φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο ευτυχισμένος μπαμπάς αλλά και η επίσης ηθοποιός αδελφή της νύφης. Μάλιστα η τελευταία ήταν αυτή που αποκάλυψε την ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιους πρόκειται…




Η Εύα Κοτανίδη, η οποία είναι επιτυχημένη ηθοποιός και ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της στην υποκριτική, έγραψε στο facebook ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τη αδελφή της και τον γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Γιάννο Μήτσο.

«Εχτές παντρέψαμε το αδερφάκι μου Antigone Kotanidis που, όχι να το παινευτώ, αλλά είναι φανταστικό πλάσμα, με ένα άλλο υπέροχο άτομο, τον Yannos Mitsos κι ήταν ο πιο ωραίος γάμος που έχω πάει στη ζωή μου! Μας πέτυχε 100%! Όλα όμορφα, απλά, ουσιαστικά. Από το δημαρχείο, τον υπέροχο χώρο που έγινε το πάρτυ, το φαγητό, τον ξέφρενο χορό μέχρι το πρωί…. αλλά το πιο σημαντικό ήταν η αγάπη που εισπράξαμε από όλους σας και η τόση χαρά!!!
Σας ευχαριστούμε οικογενειακώς»

Η ανάρτησή της συνοδευόταν και από στιγμιότυπα από τον γάμο. Δείτε τα στην παρακάτω gallery…




Πηγή: www.gossip-tv.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου