ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/9/19

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - ΦΩΤΟ

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Κατερίνης, όταν ξαφνικά ένας άνδρας κατέρρευσε πάνω στο πεζοδρόμιο...

στην αρχή της οδού 25ης Μαρτίου, δίπλα στην κεντρική πλατεία της πόλης, την πλατεία Ελευθερίας. Εκείνη την ώρα υπήρχε μεγάλη κίνηση από περαστικούς στο σημείο, οι οποίοι αναστατώθηκαν, όταν είδαν τον άνδρα να κείτεται στο πεζοδρόμιο.


Αμέσως οι περαστικοί κινητοποιήθηκαν να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο που φαινόταν να είχε χάσει τις αισθήσεις του. Στο σημείο κατέφτασε κι ένας γιατρός που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Μόλις έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο και πήγαν να βάλουν τον λιπόθυμο άνδρα στο φορείο, αυτός τότε άρχισε να συνέρχεται λιγάκι και στην αρχή δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά τελικά ακολούθησε τις συμβουλές των διασωστών και αυτοί τον έβαλαν με το φορείο στο ασθενοφόρο, με το οποίο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου