ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/1/21

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Του έκοψαν το ρεύμα με παιδί και έγκυο γυναίκα στο σπίτι, ενώ το είχε πληρώσει!

Μια απίστευτη περιπέτεια ζει πατρινός με την οικογένειά του και την έγκυο σύζυγό του, που επί διήμερο τους έχουν κόψει το ρεύμα, παρότι έχουν πληρώσει!

Οπως αναφέρει στο tempo24 ο νεαρός οικογενειάρχης τους διέκοψαν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε ημέρες με πολιτικό ψύχος, ενώ έχει πληρώσει τον λογαριασμό στην ιδιωτική εταιρεία που έχει συμβληθεί.

Ο συμπολίτης που έχει ένα παιδάκι 2,5 ετών και η γυναίκα του βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της βρέθηκε χωρίς ρεύμα γιατί έστάλη σε λάθος διεύθυνση ο λογαριασμός!

Ωστόσο, ο ίδιος φρόντισε βρήκε το απόκομμα και πλήρωσε την οφειλή. Για κακή του τύχη όμως η ιδιωτική εταιρεία σε χρόνο ρεκόρ είχε φροντίσει να ενημερώσει τη ΔΕΔΔΗΕ που συνεργείο της έκοψε την παροχή, με αποτέλεσμα να παγώσουν κυριολεκτικά σε ένα σπίτι χωρίς θέρμανση το μικρό του παιδί και η έγκυος γυναίκα του.

Η εταιρεία μπορεί να αναγνώρισε το λάθος της , ωστόσο, επικαλούμενη γραφειοκρατικές διαδικασίες τον ενημέρωσε πως το ρεύμα θα επανασυνδεθεί μετά από μερικά 24ωρα και όχι άμεσα!

Την απαράδεκτη κατάσταση , όπως δηλώνει πάντως, θα φθάσει στα Δικαστήρια ο συμπολίτης , καθώς ήδη ετοιμάζει μήνυμα προς την εταιρεία μέσω του δικηγόρου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου