ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

3/12/22

Άναψε… φωτιά στη Νέα Δημοκρατία ο Λαρισαίος που ανακοίνωσε βουλευτική υποψηφιότητα!


 Πρώτο θέμα συζήτησης στα «γαλάζια» παραπολιτικά πηγαδάκια είναι γνωστός Λαρισαίος που το τελευταίο διάστημα έχει δημόσια ανακοινώσει ότι είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία!

Ο επίδοξος πολιτευτής έχει ενημερώσει το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συγκεκριμένη μεταβολή, ενώ είχε τοποθετήσει και πινακίδα γραφείο στο κέντρο της Λάρισας!

Δεδομένου βέβαια πως υπάρχει ρητή απαγόρευση από τα κεντρικά του κόμματος για οτιδήποτε αφορά υποψηφιότητα – πέραν των εν ενεργεία βουλευτών που αυτονοήτως διατηρούν το δικαίωμα – ο θόρυβος που προκλήθηκε ήταν αρκετός, τόσο ώστε η νομαρχιακή επιτροπή της Ν.Δ. να καλέσει για εξηγήσεις το στέλεχος!

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ο ίδιος φέρεται να εξήγησε πως έχει λάβει τις σχετικές διαβεβαιώσεις από υψηλόβαθμο στέλεχος, στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού. Αιτίαση που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ακόμη κι αν αυτό συνέβαινε, δεν αλλάζει κάτι στο «εμπάργκο» που έχει θέσει το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι νεοτέρας, στις ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων.

Προς το παρόν ο «υποψήφιος» βουλευτής δε φαίνεται να έχει συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των τοπικών στελεχών. Και είναι μάλλον απίθανο στην περίπτωσή του, να υπάρξει κάποια άλλη αντίδραση, σε υψηλότερο επίπεδο…


onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου