ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

5/2/18

«Υποψήφιος στη Λάρισα;» – Έφτασε (και) στην Αθήνα η… χάρη του Αχιλλέα Νταβέλη!

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι… Μετά τα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο της Λάρισας περί ενδιαφέροντος του Αχιλλέα Νταβέλη για να διεκδικήσει το δήμο Λαρισαίων, έρχονται τώρα και αθηναϊκά ΜΜΕ να γράψουν για τα σενάρια που θέλουν τον πρόεδρο του ΣΘΕΒ να κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος στη Λάρισα.
Η εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» έχει σχετικό ρεπορτάζ στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στη Λάρισα και το γεύμα όπου ήταν στο πλευρό της ο κ. Νταβέλης. Μάλιστα κάνουν λόγο και για σενάρια που τον θέλουν να λαμβάνει το «γαλάζιο» χρίσμα για το δήμο Λαρισαίων! Που να είχαν ακούσει και τα «βέλη» Νταβέλη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατόβραδο στο Επιμελητήριο…

Δείτε τι γράφει το «Παρασκήνιο»

«Υποψήφιος στη Λάρισα;

«Φούντωσαν» τα σενάρια στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου για επικείμενη υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΒΕΘ, Αχιλλέα Νταβέλη, για τη δημαρχία της Λάρισας το 2019.

Αφορμή για τα σενάρια έδωσε η παρουσία της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς ήταν κεντρική ομιλήτρια στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Λάρισας.

Μάλιστα, η κα Μπακογιάννη συμμετείχε σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν της ο πρόεδρος του ΣΒΕΘ, παρουσία του προέδρου της ΝΟΔΕ Χρήστου Καπετάνου και άλλων «γαλάζιων» τοπικών παραγόντων.

Το γεύμα αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει τα σενάρια που θέλουν τον κ. Νταβέλη να λαμβάνει το «γαλάζιο» χρίσμα για τη διεκδίκηση του Δήμου Λαρισαίων.»

(Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο που κυκλοφόρησε το Σάββατο 3/2)

Απλά να θυμίσουμε ότι προ δεκαημέρου το «Τι Νέα Λάρισα;» είχε γράψει για τη συνάντηση Τζανακούλη-Νταβέλη μετά την κοπή πίτας της παράταξης «Λάρισα Πόλη του Αύριο» και είχαμε «φωτογραφίσει» πρώτοι τον πρόεδρο του ΣΘΕΒ ως τον πιθανότερο μνηστήρα για να λάβει δια χειρός Τζανακούλη το «δαχτυλίδι» του επικεφαλής της ιστορικής «γαλάζιας» δημοτικής παράταξης…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου