ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/4/18

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Σε αναμονή του πορίσματος-Συγκλονίζει ακόμα το σκάνδαλο στην τράπεζα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ-ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος, η ανησυχία κα ιη αγωνία που ξέσπασε στην Τοπική Κοινωνία με το σκάνδαλο στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ελασσόνα που έφερε στο φώς η ΕτΕ.

Ο αριθμός των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνεχώς διευρύνεται και νέες μαρτυρίες έρχονται στο φώς της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με κάποια πα όλιγον θύματα που κάνουν αναφορά για το έτος 2011, η υπάλληλος που φέρεται να ήταν ο ιθύνων νούς αυτής της πυραμίδας, τους …αποκάλυπτε ότι…τρέχει ένα μυστικό πρόγραμμα στην Τράπεζα μόνο για λίγους και αν της εμπιστεύονταν ένα χ ποσό για 15 έτη κλειστό, με την παρέλευση των χρόνων θα εισέπρατταν πολλαπλάσια χρήματα!!
Επίσης τους διαβεβαίωνε ότι οι ίδιοι δεν θα κουράζονταν καθόλου και αυτή μόνη της θα έκανε ότι χρειαζόταν για να τους διασφαλίσει την υποσχόμενη απόδοση!!

Σε κάθε περίπτωση η Τοπική κοινωνία τελεί σε κατάσταση αναμονής για το πόρισμα της έρευνας που διεξάγει η Τράπεζα προκειμένου να ενημερωθεί για το εύρος του σκανδάλου και φυσικά για τα πρόσωπα που ενδεχομένως εμπλέκονται και  έστησαν αυτή την πυραμίδα, καταστρέφοντας οικογένειες.

Πηγή: Έκδοση της Ελασσόνας
Αρθρογράφος: Απόστολος Βάλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου