ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/8/18

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Εντυπωσίασε για ακόμη μια χρονιά με τις γεύσεις της η 13η Γιορτή Πίτας στη Τσαριτσάνη!

Με μία επιτυχημένη εκδήλωση, που έχει γίνει θεσμός, διοργανώθηκε και φέτος η 13η Γιορτή Πίτας στην...
Τσαριτσάνη, όπου η πλατεία του χωριού, γέμισε ασφυκτικά από κόσμο και επισκέπτες για να παρακολουθήσουν όσα ετοίμασε για τον κόσμο ο Σύλλογος Γυναικών Τσαριτσάνης με αγάπη και μεράκι.


Η εκδήλωση που είχε την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας, περιλάμβανε παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα, με χορούς από όλη την Ελλάδα ενώ η μουσικοχορευτική βραδιά συνεχίστηκε με γλέντι με την ορχήστρα του Γιώργου Αραμπατζή.

Τα μέλη του Συλλόγου πρόσφεραν σε κάθε τραπέζι τα τοπικά εδέσματα από πίτες, γλυκών και αλμυρών γεύσεων, αποδεικνύοντας εμπράκτως τη φιλοξενία της Τσαριτσάνης στον κόσμο που έδωσε το παρόν.

Τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κατσιαντώνης, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, οι διοικήσεις της Πυροσβεστικής, του Δασαρχείου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς και φορείς από άλλους συλλόγους κ.α..


Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος
elassona-city.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου