ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/8/18

Παραγωγοί φέτας, τυροκομικών και τοπικών προιόντων έρχονται στην Φέτα 2018 στην Ελασσόνα!

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΦΕΤΑ 2018» στην Ελασσόνα, δίπλα στον Όλυμπο, αποτελεί μια μεγάλη διοργάνωση Ευρωπαϊκής εμβέλειας στην οποία συμμετέχουν παραγωγοί φέτας, παραγωγοί γάλακτος, επιχειρήσεις....
εξοπλισμού, συσκευασίας και τεχνογνωσίας στο τομέα της παραγωγής και διάθεσης φέτας, τουριστικές επιχειρήσεις, φορείς και επιχειρήσεις διάθεσης φέτας, Φορείς του Δημόσιου Τομέα, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πρεσβείες, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς επίσης και πλήθος κόσμου...!

Τυροκόμοι, κτηνοτρόφοι, επιχειρήσεις εξοπλισμού και αναλωσίμων φέτας και γάλακτος θα παρουσιάζουν τα προϊόντα τους. Ο στόχος είναι η δικτύωση μεταξύ όλων όσων εμπλέκονται στην παραγωγική αλυσίδα της φέτας, αλλά και των αρμοδίων, των σχετικών επαγγελματικών φορέων, των διαφόρων οργανισμών και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και η ανάπτυξη συνεργιών και συνεργασιών.

Παραγωγοί φέτας και άλλων τυροκομικών προϊόντων, θα πωλούν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες.

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων (μέλι, αποξηραμένα αρωματικά φυτά, ξηροί καρποί, κρασί και τσίπουρο) θα πωλούν τα προϊόντα τους και παράλληλα θα παρουσιάζουν τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζονται με την φέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου