ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

16/12/20

Πέθανε από κορωνοιό ηλικιωμένος συμπατριώτης μας που ο δήμος Κατερίνης του όφειλε χρήματα εδώ και 15 χρόνια

Κύριε διευθυντά, νιώθω την ανάγκη σήμερα να σας αναφέρω ένα δυσάρεστο γεγονός που έχει σχέση με τη λειτουργία του δήμου Κατερίνης και τους πρώην και νυν άρχοντές μας. Σήμερα γίνεται η κηδεία ενός ηλικιωμένου συμπατριώτη μας, που πέθανε από κορωνοιό και τον οποίο ο δήμος του όφειλε ένα μικρό ποσό από κάποια μικρή απαλλοτρίωση εδώ και 15 χρόνια περίπου. 

 Το ένταλμα πληρωμής πηγαινοερχόταν εδώ και χρόνια από γραφείο σε γραφείο και από ταμείο σε ταμείο. Όλοι, γνωστοί και άγνωστοι, εκλεγμένοι και μη εκλεγμένοι του υπόσχονταν ότι θα τον πληρώσουν και του έλεγαν στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα στο πληρώσουμε. Λίγο πριν τις προηγούμενες εκλογές, ο ηλικιωμένος επισκέφθηκε την τότε διοίκηση του δήμου και διαμαρτυρήθηκε προσφεύγοντας στα δικαστήρια. Και πάλι τίποτα. 

 Ήρθε η νέα διοίκηση και ο ηλικιωμένος ξαναεπισκέφθηκε τη διοίκηση και μίλησε με τους πάντες και μια από τα ίδια. Πριν ένα μήνα περίπου, επισκέφθηκε ο ίδιος προσωπικά τον «αρμόδιο» και τον παρακάλεσε να του δώσει τα χρήματα γιατί ήθελε να κάνει εγχείρηση. Όμως συνέχισε ο ίδιος χαβαλές. Δυστυχώς ο ηλικιωμένος πήγε στο νοσοκομείο Κατερίνης για να κάνει κάποια εγχείρηση αλλά τον πρόλαβε ο κορωνοιός. Τον μετέφεραν στη Θεσσαλονίκη όπου χθες απεβίωσε. Σήμερα στις 9 το πρωί έγινε η κηδεία του. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι υπεύθυνοι σίγουρα δεν θα ντρέπονται… αλλά οι τύψεις και οι εκλογές δεν αργούν.

Α.Α. συγγενής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου