ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

17/6/24

Φλόριντα: 19χρονος ελληνικής καταγωγής σκότωσε τους γονείς του

 


Ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν νεαρό ελληνικής καταγωγής, σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, το βράδυ του Σαββάτου (15/06).

Όπως μεταδίδει η

New York Post, ο 19χρονος δράστης σκότωσε τον 51χρονο πατέρα του και την 48χρονη μητέρα του ενώ τραυμάτισε έναν αστυνομικό.

Ο τραυματισμός του αστυνομικού που έγινε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, καταγράφηκε από την κάμερα που έφερε πάνω του ο ένστολος και το βίντεο ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ο νεαρός σκότωσε πρώτα τον πατέρα του μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια τη μητέρα του στην αυλή του σπιτιού. Στη συνέχεια πυροβόλησε και εναντίον του αστυνομικού.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ύστερα από κλήση της μητέρας του δράστη, η οποία φώναζε ότι ο γιος της πυροβόλησε τον σύζυγό της.

Ο 19χρονος πυροβόλησε τη μητέρα του στο πίσω μέρος του κεφαλιού της ενώ εκείνη μιλούσε με τους αστυνομικούς.


Ο αστυνομικός που πυροβολήθηκε, κατέγραφε το περιστατικό με την κάμερα που έφερε στη στολή του και στο βίντεο ακούγεται να φωνάζει: «Χτυπήθηκα».


Ο 19χρονος δέχτηκε πυροβολισμούς από τους αστυνομικούς και υπέκυψε στα τραύματα του.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου