ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/6/24

Πέθανε αιφνιδίως: Δυστυχώς, είναι αλήθεια, ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος είναι νεκρός, δωρίζουν τα όργανά του

 


Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος από τον Βόλο, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 50 ετών, χθες, Παρασκευή, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία και στη στενή του φίλη, Χριστίνα Πολίτη.

Ο άτυχος άνδρας διατέλεσε επί σειρά ετών σύμβουλος του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ενώ η οικογένειά του θα δωρίσει τα όργανά του, δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία για ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Μάλιστα, η Χριστίνα Πολίτη, που είχε στενή σχέση με τον αδικοχαμένο άνδρα, θέλησε να τον αποχαιρετίσει δημόσια στο προφίλ της στο Facebook, αναρτώντας μερικές από τις ευχάριστες στιγμές τους.

Πέθανε ξαφνικά ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Advertisement

Πέθανε ξαφνικά ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Πέθανε ξαφνικά ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Τις φωτογραφίες συνόδευσε με το εξής συγκινητικό μήνυμα:

“Μας είχες πείσει πως είσαι ακαταπόνητος. Αλλά μας εγκατέλειψες ξαφνικά. Σαν να έγραφες βιαστικά εσύ το τέλος του αφηγήματος σου. Γιατί ποτέ δεν ήταν βαρετά μαζί σου. Αφήνεις τον coach πίσω με ένα τεράστιο κενό και τόσες αναμνήσεις. Γιατί ήσουν σοβαρός soulmate, μεγάλη ψυχή, αυθεντικός καλλιτέχνης, ο αγαπημένος μου φίλος και στήριγμα @surrealexandros Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα…#cosmopoliti #alexandrospapadopoulos #rip”.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου