ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

13/9/24

13χρονη κατήγγειλε για ασέλγεια τον σύντροφο της μητέρας της

 


Μία φρικτή υπόθεση ήρθε στο φως στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, όπου μια 13χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι ο 25χρονος σύντροφος της μητέρας της εισέβαλε στο δωμάτιό της και, απειλώντας την, την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις. Το περιστατικό, όπως ανέφερε το θύμα στις αστυνομικές αρχές, συνέβη την περασμένη Πέμπτη, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η 13χρονη  απευθύνθηκε στη μητέρα της, ελπίζοντας σε βοήθεια και προστασία. Ωστόσο, η αντίδραση της μητέρας ήταν απρόσμενη και βίαιη. Όχι μόνο δεν στάθηκε στο πλευρό της κόρης της, αλλά, σύμφωνα με την καταγγελία, τη χτύπησε όταν ενημερώθηκε για όσα είχαν συμβεί.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη τόσο του 25χρονου, που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, όσο και της μητέρας, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και απειλή. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να στηριχθεί το ανήλικο θύμα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου