ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

14/9/24

Ανδρας χτύπησε την πρώην σύζυγό του και προσπάθησε να αρπάξει το παιδί τους

 


Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε την Πέμπτη έξω από το δημαρχείο Αποκόρωνα, στις Βρύσες Χανίων, όπου ένας άνδρας, πρώην σύζυγος 40χρονης δημοτικής υπαλλήλου, επιχείρησε να αρπάξει το 4χρονο παιδί τους από τα χέρια της μητέρας του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η ΕΡΤ, η γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει και τότε εκείνος τη χτύπησε με γροθιές, στο κεφάλι και στα χέρια, καθώς και κλωτσιές στα πόδια.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, το αγοράκι έφυγε από τα χέρια της μητέρας του και βρέθηκε στον δρόμο, όπου φέρεται να κινδύνευσε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η γυναίκα σώθηκε χάρη στην παρέμβαση δημοτικών υπαλλήλων που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. Το θύμα της επίθεσης μετέβη στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό αυτό δεν ήταν το πρώτο, καθώς η γυναίκα είχε πέσει θύμα βίας από τον πρώην σύζυγό της και κατά το παρελθόν.

Ο δράστης συνελήφθη μετά την παρέλευση του αυτοφώρου και αναμένεται να απολογηθεί το Σάββατο, στις 11 το πρωί.


Η κατάθεση της γυναίκας, που δηλώνει ότι φοβάται για τη ζωή της, διήρκεσε περίπου δυόμισι ώρες, ενώ αύριο αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.



ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου