ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

14/7/18

Είναι Ντροπιαστική Η Συμπεριφορά Του Προκόπη Παυλόπουλου - Αντί με την παρέμβαση του, ώστε να προστατεύσει τη Δημοκρατία και τη Μακεδονία, επιλέγει τον ντροπιαστικό δρόμο της σιωπής και αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο ότι η καρέκλα του ΕΙΝΑΙ "ΚΕΝΗ".

Δυστυχώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ και νομίζει ότι με λογίδρια άνευ σημασίας, ότι μπορεί να "καλύψει" την καρέκλα που κατέχει.

 Τώρα που χρειάζεται η παρέμβαση του, ώστε να προστατεύσει τη Δημοκρατία και τη Μακεδονία, επιλέγει τον ντροπιαστικό δρόμο της σιωπής και αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο ότι η καρέκλα του ΕΙΝΑΙ "ΚΕΝΗ".
Το ίδιο συμβαίνει και με όλη την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Έχουμε μια κυβέρνηση της "κενής καρέκλας", και έναν ΠτΔ "φάντασμα." Όλοι τους στα λόγια μιλάνε για Δημοκρατία και Δημοκρατία δεν υπάρχει! Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να γίνεται ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ στα Σκόπια, με θέμα τη συμφωνία και στην Ελλάδα που είναι "ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", να μη γίνεται! Και ρωτώ τον Τσίπρα και τον ΠτΔ.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ? Τι είμαστε δηλαδή εμείς οι Ελληνες? Πολίτες Β' Κατηγόριας?
Η συμφωνία άφορα ΑΜΕΣΑ τον ελληνικό λαό και ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! Αν δεν κάνετε αυτό που πρέπει, τότε να παραιτηθείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, γιατί δεν υπηρετείτε ούτε τη Δημοκρατία, ούτε τα εθνικά συμφέροντα! Είστε "κενές καρέκλες" που πληρώνουμε χωρίς λόγο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου