ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

13/3/21

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΣΕ ΤΣΙΑΜΠΕΡΑ: «ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ – ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ» - «ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ» (BINTEO)

Για μία ακόμη φορά είδαμε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης σκηνές απείρου κάλλους.

Συγκεκριμένα με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη, το δημοτικό συμβούλιο συζήτησε την αποδοχή ή μη της εισήγησης του αρμόδιου Αντιδημάρχου για «ξήλωμα» του υφιστάμενου έργου (πεζόδρομου – ποδηλατόδρομου) στον Κορινό, όπως αιτήθηκε με απόφαση τοπικού συμβουλίου, ο πρόεδρος Κορινου.

Τι στιγμή που ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, κ. Τσιαμπέρας πήρε το λόγο για να τοποθετηθεί για το εν λόγο ζήτημα, παρενέβη ο Δήμαρχος διακόπτοντας τον ομιλούντα, προς τον οποίο εξαπέλυσε άγρια λεκτική επίθεση, ειδικότερα: «Πήρες πολλή φόρα Τσιαμπέρα», «Ήσουν καλύτερος στη γυμναστική όχι στα γράμματα», «Κλείστε του το μικρόφωνο σας παρακαλώ δεν μπορώ να ακούω αηδίες από τον κύριο», «Θα μας μάθει γράμματα ο Τσιαμπέρας;», «Να τελειώνουμε με τον κύριο αυτό τώρα», «Να μην ακούμε τώρα από γυμναστές», «Γυμναστική θα κάνουμε εδώ πέρα;» , μερικές από τις εκφράσεις του κ. Κουκοδήμου.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος Κατερίνης επιτίθεται με αήθη τρόπο, κατά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου σε εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, που διαφωνούν με τις απόψεις του, άλλωστε όλοι θυμόμαστε την σφοδρή επίθεση προς τον κ. Παπαζιώγα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και ύβρεις.

Το τραγικότερο όμως είναι πως όλα αυτά γίνονται με την ανοχή του Προέδρου, κ. Τερζόπουλου, όπου σε όλες τις περιπτώσεις κάθεται απαθείς και καμαρώνει τον Δήμαρχο σε ένα κρεσέντο αυταρχικών συμπεριφορών, χωρίς να τον διακόπτει.

Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι στην ίδια συνεδρίαση και λίγο νωρίτερα από το επεισόδιο αυτό, ο κ. Τερζόπουλος επιδίδονταν σε μαθήματα περί ευπρεπούς συμπεριφοράς απευθυνόμενος στους συναδέλφους του.

Επίσης το σουρεαλιστικό της υπόθεσης είναι να ψέγει, ως αγράμματο τον κ. Τσιαμπέρα, ο Δήμαρχος λέγοντας του «είσαι γυμναστής μη μιλάς, δε ξέρεις γράμματα», τι στιγμή που ο ίδιος ο κ. Κουκοδήμος είναι γυμναστής. Γεγονός που του το επισήμανε ο κ. Τσιαμπέρας, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Ντροπή σου γιατί και εσύ είσαι γυμναστής».

Ακολουθεί το βίντεο με την τοποθέτηση του κ. Τσιαμπέρα για το θέμα του πεζόδρομου Κορινού και η επίμαχη επίθεση του Δημάρχου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου