ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

9/6/24

Δημοτικός υπάλληλος που τον είχαν… ξεχάσει επέστρεψε στη δουλειά μετά από 13 χρόνια

 


Όλοι οι εργαζόμενοι δικαιούνται άδεια, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Ωστόσο, σε έναν δημοτικό υπάλληλο η αποχή του από την εργασία κράτησε «λίγο» περισσότερο, καθώς δεν είχε πατήσει στο γραφείο του για 13 χρόνια.

Σύμφωνα με το trikalavoice, την 1η Ιανουαρίου και με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος δήμαρχος Μετεώρων, Λευτέρης Αβραμόπουλος, ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας για τον καθένα από τους προϊσταμένους. Διαπίστωσε με έκπληξη πως υπήρχαν κάποιοι που… εμφανίζονταν αραιά και πού. Έδωσε εντολή να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους και μάλιστα έκανε ο ίδιος και αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες.

Το απίθανο ήταν πως πριν από λίγες μέρες επέστρεψε κανονικά για δουλειά και υπάλληλος που… αγνοούνταν από το μακρινό 2011 και έπειτα από αναρρωτική που είχε πάρει… 13 χρόνια και 3 μήνες μετά… Σύμφωνα με το site, ο δήμαρχος είπε: «Δεν παίζουμε εδώ» για να προσθέσει: «Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου